19 Mart 2024 Salı

FLAŞ GELİŞME ULUBORLU VE SENİRKENT’TE DOĞALGAZ HEYECANI

FLAŞ GELİŞME ULUBORLU VE SENİRKENT’TE DOĞALGAZ HEYECANI

Isparta

Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu ve Senirkent Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Heybeli doğalgaz görüşmeleri için TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’i makamında ikinci kez ziyaret etti.

Uluborlu ve Senirkent ilçeleri 10.000 nüfus şartını taşımadığından ilçelere doğalgaz gelmesi için gerekli başvuruları yapamamıştı.İki ilçenin birbirine çok yakın olması ve iki ilçenin nüfus toplamı aranan kriterleri taşıdığından her iki Belediye Meclisi de ortak başvuru yapılması yönünde karar almıştı.

Botaş ve ilimizde faaliyet gösteren yetkili firmaya gerekli başvurular yapılmıştı. Botaş tarafından üst yönetim toplantısında 86 ilçeye yatırım yapılması, ana hat üzerinde bulunan 200 ilçeye nüfusuna bakılmaksızın ilave yatırım yapılacağı toplam sayının 300’e ulaşmasının planlandığı, Uluborlu ve Senirkent ilçelerinin ortak bir çalışma yaparak başvuru yapması halinde bu listeye dahil edilebileceği bilgisine ulaşıldı.

Başvuru sonrasında Botaş tarafından yapılan fizibilite çalışmalarında Uluborlu ve Senirkent’in fizibil olduğu tespit edildi. Bunun üzerine bugün Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi, Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu ve Senirkent Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Heybeli konunun takibi için Ankara’ya giderek Isparta Milletvekilimiz ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’i makamında ikinci kez ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında konuşan Isparta Milletvekilimiz ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç konuyu bizzat takip edip, gerekli girişimlerde bulunacağını ifade etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

şarkikaraağaç sevdalısı

24 Şubat 2017 Cuma 11:14

El geider aya biz her zaman kalırız yaya,ispartaya uzak konya'yaya uzak köşede buçakta kalmış HİZMET alamamış benim güzel memleketim.

senirkentli

22 Şubat 2017 Çarşamba 19:24

senget rumuzlu arkadaş Kadir Heybeli hangi ise köstek olmuş memlekete yapılacak hangi bir işe engel olmuş onu söylede bilelim.

HERKESSUSACAK

22 Şubat 2017 Çarşamba 16:54

İnatla herkes Ak partinin yapmış olduğu hizmetleri göz ardı etmeye çalışılıyor.Allah aşkına derdinizin ne olduğunu merak ediyorum.Şimdi bir soru sormak gerek Erol başkana ağır abilerin baskı yaparak istifa etmesini istemeleri gerçekten doğru mu??Önce buna bi cevap verin daha sonra soracak çok soru var cevapppp verin bakalım

GENÇ SENİRKENTLİ

22 Şubat 2017 Çarşamba 13:14

DOĞLAGAZDAN daha önemli sorunlar var yollar delik deşik toz içinde ve daha bir sürü sorun...... zabıta hiç dolaşmıyormu sokak aralarında????

senget

22 Şubat 2017 Çarşamba 10:56

Aman ilgilenmesin kadir başkanın köstek olmasın yeter.

A.D.A

22 Şubat 2017 Çarşamba 10:24

Eğirdir nüfusu 18000 olmasına rağmen, Eğirdir den hiç söz edilmiyor. Eğirdir uyumaya devam etsin. Yetkililer, parti teşkilatları Eğirdir e ne hizmet veriyor. Haftalık olağan toplantılarında ne görüşüyorlar, fotoğraflarını FACE görüyoruz, şunu yaptık diyemiyorlar.

SENGET

22 Şubat 2017 Çarşamba 08:56

Allah razı olsun kadir başkan olmasa bu işlerle ilgilenen yok inşaallah bir dahaki seçimede belediye başkanı oldumu kim tutar senirkenti

1

22 Şubat 2017 Çarşamba 02:20

seçim yaklaşıyor ya herşey gelir tranvay metro hatta deniz bile yeterki hı deverin gari

Kapıdağı

21 Şubat 2017 Salı 22:16

Bu vadide aralarında köy bile bulunmayan iki ilçe yıllardır anlamsız bir ayrılık var.Bu ayrılığa son verilmesi gerekir.Yatırımlar bu doğalgazda olduğu gibi ortak olmalı.Küçük iki hastahane yerine Tombakdaşın oşduğu yere büyük bir hastane olabilirdi.Vakit geç değil iki ilçeye hitap eden yatırımlar için birlik ve beraberliğe davet ediyorum halklarımızı da saygılarımla...

esnaf

21 Şubat 2017 Salı 18:58

her iki başkanımızı tebrik ederim inşallah proje hayata geçer memlekete hizmet edenden Allah razı olsun

girişimde bulunma

21 Şubat 2017 Salı 18:54

giriş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR