26 Nisan 2024 Cuma

Fizik Tedavi Ünitemize Pnömatik Kompresyon Cihazı Bağışı

Fizik Tedavi Ünitemize Pnömatik Kompresyon Cihazı Bağışı

Isparta

Hastanemiz Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Servisi’ne isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever tarafından “Pnömatik Kompresyon” cihazı bağışı yapıldı.

Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ünitemizde kullanılmaya başlanan cihaz sayesinde lenf damar problemi sonucu len födem gelişen hastalarımıza hizmet sunulacaktır. Bu cihaz meme kanseri tanısı nedeniyle cerrahi geçiren hastalarda gelişen len födem tedavisinde faydalı olacaktır.

 

Sağlık alanında yapılan yardımların çok önemli olduğunu her fırsatta dile getiren hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Tuğrul Sezer,hayırseverimizin örnek bir insan olduğun ifade ederek “Kendileri daha önce de zaman zaman çeşitli birimlerimize bağışta bulunmuştur. Böylesine örnek alınması gereken insanlara ihtiyacımız var. En büyük saygıyı sonuna kadar hak ediyorlar.Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

Aynı zamanda hastanemizde tedavi olan ve adını vermek istemeyen bağışçımız, alınan cihazla hastaların şifa bulmasının kendisi için en büyük mutluluk olduğunu ifade ederek, “Dünyada mutlu olmanın yolunun bir başkasını mutlu etmekten geçtiğini öğrendim. Isparta ve çevresi çok şanslı çünkü böylesine donanımlı, alanında uzman doktorları olan bir hastanesi var.Bizlere de buraya sahip çıkmak düşüyor. Yaptığım bağışlarla çok huzur duyuyorum” diye konuştu.

Cihazı teslim alan hastanemiz Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Feray Soyupek ve Yrd. Doç. Dr. Esra Erkol İnal, hayırseverimize ve ameliyatı gerçekleştirerek bağışa vesile olan Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Erol Eroğlu’na teşekkür ederek bu sayede len födemli hastalara yardımcı olacaklarını ifade ettiler.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR