26 Nisan 2024 Cuma

FETÖ’nün sinsi B planı ortaya çıktı

FETÖ’nün sinsi B planı ortaya çıktı

Isparta

İzmir'de 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tutuklanan vegizli tanık olmayı kabul eden üst düzey rütbeli subayın anlattıkları Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), sinsi B planını da ortaya çıkardı.

 

Buna göre, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Ankara Çukurambar'da işyeri olarak kullanılan villada, çağırdıkları üst düzey rütbeli subaylara darbe girişiminde ne yapacaklarını anlatan darbenin sivil 1 numarası Adil Öksüz ve askeri 1 numarası Akın Öztürk'ün 100'ün üzerinde üst rütbeli subaya ise,farklı bir talimat verdiği belirlendi.

 

"DARBE BAŞARISIZ OLURSA BİZİM ASKERİYE İÇİNDE UYUYAN HÜCRELERİMİZ OLUN"

 

Gizli tanık, Öksüz'e Öztürk'ün bu subaylara, "Darbe girişimine katılmayıp geri planda kalın. Darbenin gidişatını takip edin. Darbe başarısız olursa bizim askeriye içindeki uyuyan hücrelerimiz olun. Darbecilere müdahale eder gibi yapın ve girişimi lanetleyin. Asla renk vermeyin, bizden gelecek talimatları bekleyin. Darbe başarısız olursa tüm bağlantılarımız ve gücümüz tamamen ortadan kalkmasın" dediğini anlattı.

 

Sabah

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hacı

15 Ağustos 2016 Pazartesi 15:57

hücreleri zehirleyelim kurtulalım

Hoca

15 Ağustos 2016 Pazartesi 15:15

Bunlara alçak bile denmez, o bile bi seviye göstergesi, dense dense çukur denilir bu hain sürüsüne. Amerikanın köpeği olmuşlar, hiç utanmıyorlar.yüz kalmamış ki bunlarda senelerce takiyye, tedbir diye diye kılıktan kılığa girmekten kılıksız, karaktersiz olmuşlar.Elbette son nefese kadar tevbe kapısı açıktır ama bunlar ALLAHA değil kendini mehdi sanan şarlatana iman ediyorlar.Kendisi himmete muhtaç dede, kime himmet ede.Tükürecem de tükrüğe de yazık.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR