04 Mayıs 2024 Cumartesi

Başdeğirmen, Başkan Şahin ve Yönetimi ile bir araya geldi

Başdeğirmen, Başkan Şahin ve Yönetimi ile bir araya geldi

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin ve yönetimini kabul etti. Şahin, tarımın ve Isparta’nın kalkınması adına yapılacak çalışmalarda her zaman belediyenin yanında olacaklarını belirtirken, Başkan Başdeğirmen de “Tarım Kenti Isparta” vurgusu yaptı.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılmasının ardından hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Başkan Başdeğirmen’i ziyaret etti.

Yeni dönemde kentin kalkınması için yapacağı çalışmalarda Başkan Başdeğirmen’in yanında olacaklarını belirten Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, “31 Mart seçimlerini büyük bir başarıyla kazanıp tekrar yeni dönemde belediye başkanlığı yapmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz. Yeni dönemde yapacağınız hizmetlerde, Isparta’nın kalkınmasına yönelik yapacağınız projelerde başarılar diliyoruz. ITB olarak Isparta tarımı, kalkınması için yapılacak tüm projelerde beraber çalışmak istiyoruz” dedi.

Ticaret Borsası ile kente hizmet etmekten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’nın bir tarım kenti olduğu vurgusunda bulundu. Başkan Başdeğirmen, “Sizlerle birlikte Isparta’ya hizmet etmek, şehrimizi daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Bugüne kadar bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Şehrimiz bir tarım kenti, ülkemiz bir tarım ülkesi. Şehrimizin önemli tarım hizmetleri yapmasından dolayı memnuniyetimi de ifade etmek istiyorum. Sizlerin sayesinde şehrimiz ekonomik anlamda tarımdan çok destek alıyor. Sizler tarımcılarımızın, ziraatcılarımızın önünü açarak daha başarılı olmaları için her türlü çalışmayı yapıyorsunuz. Isparta’mız tarımının çok daha üst seviyelere geleceği inancındayım. Bize düşen her türlü konuda sizlerleyiz. Çalışmalarınızdan ve ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Konuşmaların ardından Ticaret Borsası Başkanı Şahin tarafından Başkan Başdeğirmen’e günün anısına bir tablo hediye edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

dünyanın hali

24 Nisan 2024 Çarşamba 15:16

sadettin sende mi büyüdün ya. yama ola ola haram yiyeyiye nerelere geldin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR