27 Nisan 2024 Cumartesi

FETÖ’den tutuklanan Eski Vali Memduh Oğuz’un fotoğrafı indirildi

FETÖ’den tutuklanan Eski Vali Memduh Oğuz’un fotoğrafı indirildi

Isparta
15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan FETÖ soruşturmaları kapsamında tutuklanan Isparta eski Valisi Memduh Oğuz’un fotoğrafı, eski valilerin fotoğrafının asılı bulunduğu duvardan indirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baki yeşil

03 Ekim 2016 Pazartesi 07:52

Pişmiş kelle gibi üçünde takiyye yapıyor. Hele o Fetanyahu şerefsizi Şimon perez hakka yürüdü, dünya bir barış ve demokrasi dava adamını kaybetti diye açıklama yapıyor vay şerefsiz vay,Bangladeşin İslami lideri molla A.kadir idam edildi Nursi içerde idama mahkum Yasin Börü ve yüzlerce binlerce şehit var tek açıklaması yok,ama gezi de Berkin Elvan methiye yazan şerefsiz. Bunun peşinden gidenlerde şerefsizdir. Kimin kimle olduğu belli. Ama saklanacak meşe ağacı bile bulamayacak bu münafıklar.

cımbızcı

02 Ekim 2016 Pazar 20:38

bu Memduh denen şahsı vali olarak atayanların hiç suçu yok anlaşılan buna adam bile denmeyeceğini atandığı günden biliyorum da ama bunu vali atayanlar ne yazıktır bunu görememişler yada gördülerde o günlerde dirsek temasta olduklarından işlerine öyle geldi ama bir ağacın gövdesi dalları kökleri duruyor yaprakları ile oyalıyorlar ülkeyi tepedekileri almadan çözülmez bu işler tepedekileri çocuklar bile biliyor çok değil üç yıl önce fotoğraf çektirmek için sıraya girenleri alın ve çözünnnnnn......

cecen

02 Ekim 2016 Pazar 16:51

İnsanlarin itibar ve serefiyle oynarsan son iyi olmaz takdir allahin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR