19 Nisan 2024 Cuma

FETÖCÜLERİN OYUNUNU POLİS BOZDU

FETÖCÜLERİN OYUNUNU POLİS BOZDU

Isparta

ISPARTA’DA FETÖ/PDY örgütüne yönelik düzenlenen soruşturmalarda Altınbaşak okulları da basıldı. Baskın sırasında okulun idarecileri tarafından evraklar apar topar yok edilmek istendi, fakat polis bu oyunu bozdu.

Altınbaşak okullarının yetkilileri evrakları kaçırmak istedi. Polis baskın yapmadan önce yetkili kişiler evraklarının yarısını imha etmeye çalışırken yarısını da çöp konteynırlarına attı. Polis ise bu evrakları ele geçirdi. Polisler evrakları poşetleyip götürürken, çok sayıda da kitap ele geçirildi.





 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali Güngör

25 Temmuz 2016 Pazartesi 00:24

Feto Kamu Kurumlarına Bu Kadar Luzumsuz Adam Yerleştirmiş Binlerce Bu kişiler devletden maaş alıyorlar ve sonrada vatanına ihanet ediyorlar.Şimdi inșallah Sayın devlet büyüklerimiz bu hainlerin mesleklerine son verip bu vatana gerçekden sahip çıkan kahramanlarımız atanır.Deve kesenler Araştırılmalı Basiretli kardeşim dogru söylüyosun Asıl Bunları Temizlemeli Altınbaşak fetocularla seçimlerde neler yaptılar inşallah hepsi gün yüzüne çıkacak

Basiretli

24 Temmuz 2016 Pazar 15:51

Vatan hainleriyle masum ve suçsuz insanları iyi ayırt etmek lazım. Reisimizin Ispartaya emaneti Rahmetli belediye başkanımız Hasan Balaman ı aleyhinde yerden yere vuran kaybetmesi için büyük çaba gösteren, AKP nin kaybettiğinde deve kesen asıl paralel takiyyecileride unutmayalım.

Fethullah Gülen

24 Temmuz 2016 Pazar 02:29

Adam Gibi Çık Türk Milletinin Karşısına Ben Vatanıma ihanet Etdim DeKendi Milletime Sılah Sıkdım De Ey Feto Cesaretin Varsa Gel TürkiyeyeAhiretde Bukadar insanın Hakkı Üzerinde olacak.Nasıl Hesap Vereceksin.Allah Huzurunda Senin Bu Hayatda Herşeyin Yalan Dilerim Allahdan Seni Öģle Bir Zora Sokar Ölmekden Beter Olursun.Vatan Şehitlerinin Vallah Vebali Çok Büyükdür Yatağında Uykuların Zehir Olur.

Ispartalı

23 Temmuz 2016 Cumartesi 20:14

Şahin Balaban faruk Akkaş fikri şen H.hüseyin uslu has kayıt 4noter katibi süleyman Selçuklu gümüş Ünalan sarraf ve digerleri hala alınmadılar.hayret

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR