19 Mart 2024 Salı

FETÖCÜ BABA-OĞUL HALEN DAHA BULUNAMADI

FETÖCÜ BABA-OĞUL HALEN DAHA BULUNAMADI

Isparta

ISPARTALI İş Adamı Mehmet Hilal 25 Temmuz 2016 günü Isparta’da yapılan FETÖ operasyonunda gözaltına alındı. Fakat daha sonra serbest bırakıldı. Oğlu Enes Hilal'de FETÖ'den firari olarak aranıyor. Yurt dışına kaçtıkları sanılıyor. Bu kişilere kaçma fırsatının kimler tarafından ve nasıl verildiği anlaşılamadı.

Oğul Enes Hilal, AK Parti Burdur Gençlik Kolları Başkanı’ydı. 27 Şubat 2014 günü bir sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Babası Mehmet Hilal,Burdur’da Fethullah Gülen Cemaatine yakınlığıyla tanınıyordu. Hilal’inCemaat-AKP kavgasından dolayı istifa ettiği söyleniyordu. Hilal, sadece gençlik kolları başkanlığından değil AKP’den de istifa etmişti.

ISPARTALI İş Adamı Mehmet Hilal 25 Temmuz 2016 günü Isparta’da yapılan FETÖ operasyonunda gözaltına alındı. Fakat daha sonra serbest bırakıldı. Hakkında yurtdışı yasağı konulmadı. Şimdi Mehmet Hilal ve oğlu Enes Hilal firarda. Yurtdışına kaçtıkları sanılıyor. Bu kişilere kaçma fırsatının kimler tarafından ve nasıl verildiği anlaşılamadı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ISPARta

15 Ağustos 2017 Salı 23:44

Bunların siyasette bir dedigi 2 olmuyordu.BU YAZDIKLARINIZI 15 TEMMUZ ÖNCESİ YAZSAYDINIZ ŞUAN MÜHEBBETLE YARGILANIYORDUNUZ...

demokrat

29 Haziran 2017 Perşembe 14:51

Mehmet hilali 30 yıldır tanırım Birinci sınıf Atatürk düşmanı,cemaatcidir.bu yafta değil gerçektir,onu tanıyan herkes bilir onun ne mal olduğunu.

GÜLDEN KILIÇDAROĞLU

29 Haziran 2017 Perşembe 19:15

artık kimin ne halt ettiğini bilen yok ortalık cemaat din tüccarı doldu....utanmasalar allahda bizim diyecekler AATATÜRKE KURBAN OLUN SİZ BADEM BIYIKLILAR....CUMHURİYET Bİ YERLERİNİZE BATTI DERDİNİZ ŞERİAT BARİ ADAM OLSANIZ Bİ....BU VATANDA CAMİDE AÇIK KURANDA SERBEST SANKİ MÜSLÜMANLIK BUNLARLA GELDİ....HAİNLER......

Dünü Unutmayan Vatandaş

29 Haziran 2017 Perşembe 10:29

Şunların tipine baksanıza zaten o surattan ne oldukları belli bıyıkları zaten ben burdayım diyor e bide işin içine akp girince işi belli FETO yok mu sanki akpnin içinde fetocu hainler hepimiz biliyoruz bas bas bağırıyorlardı hoca efendimiz hoca hazretlerimiz noldu kazığı yediler hain ilan ettiler düşman oldular kandırıldık dediler bu hain Fetullah en başından beri haindi ama illa kazık yemeleri gerekiyordu görmeleri için alın size hocanız ağlamazsınız artık mitinglerde gel bitsin bu hasret diye

abdullah

29 Haziran 2017 Perşembe 09:54

m hilal i tanırım, kereste işiyle uğraşan mütevazi bir adam, kimseye zararı yoktur. Hemen atıp tutun ardından, hemen yaftalayın.. bu yapılan yargısız infazdır..

erdem

28 Haziran 2017 Çarşamba 18:25

bunları salan tüm görevliler incelenmelidir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR