07 Mayıs 2024 Salı

Daşdöner’den Yakaören Muhtarı Çatal’a ziyaret

Daşdöner’den Yakaören Muhtarı Çatal’a ziyaret

Isparta

Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, Isparta Merkez Yakaören Köyü Muhtarı Mehmet Çatal'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Isparta Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Isparta Merkez Yakaören Köyü Muhtarı Mehmet Çatal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sırasında konuşan Kooperatif Başkanı Faruk Daşdöner, Muhtar Mehmet Çatal'a yeni görevinde başarılar dileyerek, köyler ve şehir arasındaki ulaşımın önemine değindi.

Daşdöner, "Köylerimizin ve şehrimizin ulaşım sorunlarına yönelik çalışmalarımızı sürdürmek için muhtarlarımızla işbirliği içinde olacağız.

Sayın Muhtarımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz" dedi.

Muhtar Mehmet Çatal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Halk Otobüsleri Kooperatifi'nin önemli bir rol üstlendiğini belirtti.

Çatal, "Ulaşım konusunda köylerimiz ve şehir arasında sağlanan hizmetler büyük önem taşıyor.

Kooperatifimizin çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve işbirliği içinde olmaktan memnuniyet duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşirken, her iki tarafın da köylerin ve şehrin gelişimi için işbirliği yapmaya kararlı oldukları vurgulandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR