26 Nisan 2024 Cuma

FETÖ/PDY DAVASINDA 10 KİŞİ DAHA CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

ISPARTA'da FETÖ-PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan 52 kişiden 5 kişinin tutuklanmasının ardından bugün ise 10 kişi daha tutuklandı. Böyle tutuklu sayısı şimdiye kadar 15'i bulurken, tutuklanan isimler ise Gülkent Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrollerinden geçirildi.

Isparta

Tutuklanan SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi eski Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer, Doç. Dr. Orhan Adıgüzel, Doç. Dr. Ali Murat Ceyhan, Süleyman Sonmaz, Yrd. Doç. Dr. Cabir Doğan, Prof. Dr. Murat Hüseyin Yarıktaş, Mehmet Deniz Çalışkan, Şükrü Demirağ, Doç. Dr. Mahmut Yener, Mehmet Yılmaztürk Gülkent Devlet Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrollerinin ardından cezaevine gönderildi. 

Tutuklananların bir kısmı hastane çıkışı gazetecilere "Hukuk Herkese Lazım" diyerek slogan attı. 









YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

doğruya doğru

17 Mart 2016 Perşembe 11:48

Üniversitede makam sahibi olup haksız bir şekilde oğullarını, kızlarını, yakınlarını v.s. Üniversiteye işe yerleştiren kişilerde araştırılsın. Kişiye özel madde yazılarak asistan, uzman alınıyor. Bakıyorsun alınacak kişi bir tek O’nu işaret ediyor. Böylece hocalık babadan oğula, babadan kıza geçiyor. Örnekler çok fazla. Allah sizleri bildiği gibi yapsın.

yalvaçlı

17 Mart 2016 Perşembe 11:06

kurunun yanında yaş da gidiyor mustafa kahraman gibi temiz dürüst paralel yapıya karşı birisi paralel yapı örgütü suçundan dolayı içeriye aliniyo ya insana o koyuyo mustafa kahramanı yakından tanirim fetö örgütüyle yakından alakası olmayan akpartili bi abimiz nasil olurda o suçlardan dolayı yargılanır inanamiyorum allah suçsuz olanları biran önce bu olaydan temize çıkarır inşallah

hukuk mu

17 Mart 2016 Perşembe 10:26

güç elinizdeyken hukuk mukuk hak getire. aklınıza geleni yapmıştınız. şimdi mi katlettiğiniz, yok saydığınız hukuk aklınıza geldi.

ali

17 Mart 2016 Perşembe 09:30

şekerlikte cancanlı şekerler pişkin pişkin gülüyordu.

demokrat

17 Mart 2016 Perşembe 09:25

hukuk bir zamanlarda bize lazımdı

hakikat

17 Mart 2016 Perşembe 08:54

bir yerlere gelebilmek için oturduk sınavlara hazırlanıyoruz çalışmalar yapıyoruz gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz yeri geliyor bu yüzden kendimize vakit ayırmıyor yeri geliyor cocuklarımızı bile göremiyoruz...neden mi çünkü sınav sorularını önceden almıyoruz, neden mi peşkeşle yada bir grupta olduğumuz için kapılar açılmıyor, neden mi çünkü insanlık ve maneviyat bunu gerektiriyor hakederek kazanmayı...şimdi de geçmiş magdur edebiyatı yapmayın inşallah çamurunuzda boğulun

vah

17 Mart 2016 Perşembe 08:10

siz bana çok çektirdiniz çok üzdünüz ama ben size aynısını yapmıyacağım.hadi yine iyisiniz temiz iç çamaşırı don külot sigara benden,yeterki dışarı hiç çıkmayın :)

Adalet

17 Mart 2016 Perşembe 03:03

Bu şahısların akademik ünvanlarını nasıl aldıklarının sorgulanması lazım. Bunlar iki lafı bir araya getiremeyen, birilerinin sayesinde hoca olmuş tipler.

tanış

17 Mart 2016 Perşembe 00:55

Evet lazım .ve onlar yönetici ikende, millete zulmedip hakkını gasp ederlerkende lazımdi ama hiç akıllarına gelmedi ."bizi yrgılayacak savcı hakim yok " derlerken de lazımdı hukuk. Evet her zaman da lazım. Bunu kimse unutmasın .hukuk var.

BİR GÜN GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAK

17 Mart 2016 Perşembe 00:05

Her yerde terörist cirit atıyor, yüzlerce insan ölüyor , siz ülkenin en iyi yetişmiş en kaliteli insanlarına gelmiş terörist muamelesi yapıyorsunuz kendinize gelin...Bunca insanı Isparta'nın tamamı tanıyor neredeyse attığınız iftiralar yanınıza kalmayacak göreceksiniz.

Erkan Demiralan

16 Mart 2016 Çarşamba 23:36

Bomba32 senin bu hocalarla ne alıp veremediğin var? Yoksa bir kuyruk acınız mı var da bu kadar anı anına ballandıra ballandıra haber yapıp duruyorsun? Oradaki hocalara iftira atıldığını, yalan deliller ve şahitlerlerle tutuklandıklarını bal gibi siz de biliyorsunuz? Bu oh çıkarma niye???

Birgün zalimlere de lazım olacak

16 Mart 2016 Çarşamba 23:24

Bu adamlar Ispartanın namuslu,kişilikli,kul hakkına dokunmayan,karıncayi bile incitmeyecek insanlar. Bunu yapan zihniyete malesef dindar gibi görünüyor.Hiç bir zulum yapanin yanina da kalmaz baki de kalmaz.

sALİH

16 Mart 2016 Çarşamba 22:53

Şimdiye kadar gözaltına alınanlar ve avukatları konuşmadı. Başsavcı ve polisin üflediği şeylere herkes sorgulamadan atladı. yarın avukatlar açıklama yapacaklarmış.Birkaç bilgi;MHP kasetleri tam iftiradır, İbicioğlu rektör olmadan önce bilgisarlara indirilmiş. Porno iftirasıda aynı, yüzlerce kullanıcın olduğu bilgisayar ve serverlere milyonlarca şey indirilebilir. Savcı-Polis, Suç ve delil bulamayınca kendileri suç işleyerek bu iftiralara sarılmıştır.TUTUKLAMALAR TAMAMEN KANUNSUZ VE SİPARİŞDİR

Rai men

17 Mart 2016 Perşembe 03:33

İbicioğlu'ndan önce bilgisayarlara yükleme yapılmış diyen ve İbicioğlu'nu destekleyen kişiler;Bilgi işlem daire başkanlığına kadar yükseltilen kişi, Üniversite bünyesinde uzman olarak göreve başladı başladığı günden beridir de Arşivleme çalışmaları başladı! Görev başlangıç yerimi ? Otomasyon. Dr. bilgisayarlarından personel bilgisayarlarına kadar veri yedeklemiş, müdürlük sürecinde yapmadığını bırakmamıştır. Kuruma verdiği maddi zazarlara sayfalar yetmez....

egirdirli

16 Mart 2016 Çarşamba 22:51

camaatle hicbir bagi olmayan hatta her firsatta camaati elestiren kisi pdy indan tutuklu yargilaniyor.inanilir gibi degil.sanirim taniyan herkes hayret etmistir.Sukru hocam sabir.

Adalet

16 Mart 2016 Çarşamba 22:12

Zamanında ünvanınıza güvendiniz kendinizden ünvanca küçük insanları ezdiniz,haklarını gasp ettiniz makamınızı kötüye kullandınız kendinizden olmayana mobbing ve iftiralar ettiniz.simdi nezarethane doktorculuk oynayıp birbirinizi tedavi edin.darısı diger usulsuzluk yapan paragöz hocaların başına.cezaevinin havası sizi kendinize getirecektir. :)

sdü

16 Mart 2016 Çarşamba 22:11

Halilll Ne Oldu Efilll Efil Geziyordun Kampüste Şimdi Ceketin Arkasına Saklanır Olmuşşun

Asude ADIGÜZEL

16 Mart 2016 Çarşamba 22:00

Babamla sonuna kadar gurur duyuyorum iftira atanlar ülkeyi bu duruma getirenler utansın

aslan gibi

18 Mart 2016 Cuma 00:37

her yada gec dogrular ortaya cikar, ciktiginda da yukardan emir alan da emiri uygulayanya yaptiginin cezasini ceker.. siz musterih olun.. allah zalimlere muhlet verir ama ihmal etmez...

Baban Acın Var Ama

17 Mart 2016 Perşembe 12:02

ocak 17.996,72 şubat 13.089,04 mart 18.098,85nisan 17.934,37mayıs 17.833,99 haziran 18.100,76 daha da yazdırtma bana Sana babalık yapmış olabilir ama kampüste neler yaptı bi çık dolaş insanlarla bi konuş istersen tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan paraları senin baban iç etti

A.K.

17 Mart 2016 Perşembe 11:08

Çevresine faydalı olmaktan başka hiçbir kaygısı olmayan, öğrencilerimi en iyi nasıl yetiştirebilirim diye sürekli çabalayan bir insan bu durumda olmamalı. Öğrencilerinin sana ihtiyacı var hocam, ne olur çabuk dön :( Allah var, gam yok!!!

para para

17 Mart 2016 Perşembe 10:03

vala babam o kadar para kazansa ben de gurur duyardım heralde ne bileyim :) emekli ikramiyesiyle gördü adamcağız bi ayda kazandığını :)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR