18 Nisan 2024 Perşembe

FETÖ/PDY DAVASI 4 MAYIS'TA ISPARTA' DA BAŞLIYOR

FETÖ/PDY DAVASI 4 MAYIS'TA BAŞLIYOR

Isparta

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında aralarında eski Isparta Valisi Memduh Oğuz ve eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nunda bulunduğu 47’si tutuklu paralel yapı davasının 4. Mahkemesi bugün yapılacak.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında aralarında eski Isparta Valisi Memduh Oğuz ve eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ile bazı eski rektör yardımcılarının da bulunduğu 47’si tutuklu, 130 sanığın yargılandığı davada 4. mahkeme bugün başlıyor.

Bugün başlayacak olan mahkeme yine bomba 32 den dakika dakika okurlarımıza aktarılacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

04 Mayıs 2017 Perşembe 12:33

Hepimizin malumu. Darbe sonrasında Isparta'daki Fetö operasyonları ceryan kesilir gibi kesildi. Bu durum güller şehri Ispartamıza yakışmıyor. Belli ki birileri bi iş çevirmeye yeltenmiş. Sizlerin sorumlu gazetecilik ve vatan millet mukaddesat için fetö operasyonlarına kimlerin efelenip durdurduğunu araştırıp bulmanızı istiyoruz. İyi yayınlar..

Salih

03 Mayıs 2017 Çarşamba 22:41

Isparta da fetö bitimi nerde devamı operasyonları kim kesti? İzliyoruz engelleme nerden bilmek istiyoruz. Neden durdu fetö operasyon ları?

Sadik Muselev

03 Mayıs 2017 Çarşamba 21:36

Arkadaslar bunlar neyin teror orgutu? kimden para, ihale, mal calmislar? sistemin parcasi olmayi kabul edilmedikleri icin bu insanlar seytan ilan edildi, sayet biyat etselerdi her taraf sut liman olacakti, Allah sebep olan ve canakcilik yapanlarin defterini dursun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR