25 Nisan 2024 Perşembe

FETÖ/PDY'DEN ISPARTA'DA KAÇ KİŞİ TUTUKLANDI

FETÖ/PDY'DEN ISPARTA'DA KAÇ KİŞİ TUTUKLANDI

Isparta

Isparta’da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik sürdürülen soruşturma kapmasında şuana kadar sayı 200’e ulaştı.

FETÖ/PDY terör örgütünün düzenlediği darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından örgüt üyelerine yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınanlardan şuana kadar 200 kişi tutuklandı. Darbe girişimi gecesinin ardından Eğirdir Dağ Komando Okulu Komutanı Tümgeneral Metin Akkaya ve Isparta Garnizon Komutana Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz’ın tutuklanmasının ardından askeriye, emniyet ve çeşitli kamu kurum kuruluşlarda görevli 200 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen,Isparta Emniyet Müdürlüğünde görevli çok sayıda polis ile askeriyede rütbeliler ile birlikte sayı 200’e ulaştı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

21 Ağustos 2016 Pazar 13:16

ne istemişlerde neler vermişler...bunlar iki ayyaş,bunlar camileri ahır yaptılaaarr,bunlar cehape zihniyetiii,biz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldııkk,bunlar egenekoncuuu,,hüloooğğğğ,,allah cumhuriyetimizi her türlü beladan korusun yaşasın cumhuriyet yaşasın mustafa kemal atatürk,

Spartalı değil Ispartalı...

22 Ağustos 2016 Pazartesi 19:07

Fırsatçı seni... 15 Temmuzda korkaklar gibi evinden çıkamayanlar şimdi burada ahkam kesiyor...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR