19 Nisan 2024 Cuma

FETO OPERASYONU 1 KİŞİ TUTUKLANDI

FETO OPERASYONU 1 KİŞİ TUTUKLANDI

Asayiş

Cuma günü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 4 kişi polis tarafından gözaltına alınmıştı. Önceki gün Adliye’ye çıkarılan şüphelilerden 3’ü serbest kalırken 1 kişi cezaevine gönderildi. Yalvaç’ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 1'i kadın 3 kişi gözaltına alınmıştı. Gelendost ilçesinde görev yapan İstanbul’da bulunan 1 kadın şüpheli ile birlikte 4 kişi Pazartesi günü Savcılık sorgulamaları için Adliye’ye çıkarıldı. Savcılıkta ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen D.A.Ş ve karı-koca oldukları belirtilen Fransa’da ikamet eden İ.Ç ve karısı İ.Ç çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliği tarafından denetim şartıyla serbest kaldılar.Gelendost İlçe Emniyet Amirliği tarafından ikamet ettiği İstanbul’dan Yalvaç’a getirilen kadın şüpheli Remziye Gültekin ise mahkemece tutuklanarak Isparta E tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

kaynak :www.cinaraltihaber.com

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gızlıkalsın

26 Ağustos 2017 Cumartesi 17:09

niye kadının adını acıkca verdiniz ayıp gunah

Vatandaş

03 Şubat 2017 Cuma 10:18

Aylardır Yalvaç Fetösü haberleri. Isparta'da Yalvaç'tan başka yer yok mu? Fetöcüler bi Yalvaç'ı mı mesken tuttu? Yalvaçtakileri de temizleyin okey fakat pastanın büyük dilimi Isparta merkez neden ihmal ediliyor anlayamadık?

Abdullah Abdullayew

18 Ocak 2017 Çarşamba 18:12

alcaklari insanlari FETO diye bir sacmalikla kandiriyorlar, 11 Eylul ne ise 15 Temmuz da o, planlanmis oynanmis ve arkasindan yapilmak istenen her turlu degisim ameliyat yapilmistir, gecmis olsun milletim.

Ali

18 Ocak 2017 Çarşamba 13:13

DÖVİZ TERÖRİZMİEn teoedeki isim "öviz terörizmi" diye laf söylemeye basladı. Bilakis bankalarda dövizi olanlar bunu cik ciddiye alsın, evinde, arabasında döviz bulunduranlarda. Hem paranızdan olabilir hem terörist muamelesi görebilirsiniz. Bu laf önümüzdeki günlerde baya bi ajsiyon kazanacaktır. Yavas yavaş herkes bu sistemden nasibini alacak

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR