19 Mart 2024 Salı

FETÖ DAVASI KAPSAMINDA 4 AYDIR TUTUKLUYDU SERBEST BIRAKILDI

FETÖ DAVASI KAPSAMINDA 4 AYDIR TUTUKLUYDU SERBEST BIRAKILDI

Isparta

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçen Ekim ayında tutuklananİmar ve şehircilik müdürü Ali Ayvat geçen Cuma günü mahkemece serbest bırakıldı.

Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülensoruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra 6 Ekim 2016 tarihindetutuklanarak cezaevine konulan Belediye eski İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ayvat Cuma günüyeniden hakim karşısına çıktı. Sulh Ceza Hakimliği tutukluluğa itiraz edenAyvat’ı yeniden yargılayarak adli denetim şartıyla tahliye kararı verdi.

Edinilen bilgilere göre Ali Ayvat’ın avukatı vasıtası iletutuklandığı tarihten itibaren itirazlarını sürdürdüğü son olarak 27 Ocak ve 3Şubat tarihlerinde yeniden itiraz ettiği belirtildi. İtirazı değerlendiren Akşehir Sulh CezaHakimliği Ali Ayvat’ın yeniden yargılanmasına karar verdi. Cuma günü Ses ve GörüntülüBilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile Isparta E tipi kapalı ceza infaz kurumundanSulh Ceza Hakimliğine bağlanan Ali Ayvat’ı yargılayan mahkeme tahliyesine kararverdi.

Ayvat’ın FETÖ ile ilgisinin bulunmadığını savunan yakınları,‘Ali Ayvat 15 Temmuz gecesi ailesi ile eline bayrak alıp en önde sokağa çıkaninsanlardan biridir.

Mahkemeye bu fotoğrafları da sunarak FETÖ’cü olmadığıyönündeki ısrarımızı sürdürdük.

Yaklaşık 4 aylık bir tutukluluk süresi sonunda tahliyeolmasına sevindik’ sözleri ile mutluluklarını ifade ettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Allah bildigi

13 Şubat 2017 Pazartesi 19:06

Gibi etsin sizin hepinizi guzelim vatanimizi mahvettiniz elinize ne gecti herkesin isi bozuldu millet cok zor durum da allah hukutemizin yardimcisi olsun

Furkan

13 Şubat 2017 Pazartesi 01:30

15 Temmuz sonrası bir çok FETÖ cü meydanlara çıktı kendini aklamak için "katil suç mahaline geri döner" gibi bir durum. Geçenlerde arkadaşını öldüren katilin Cenazede tabıta omus verdiği ortaya çıktı. Sadece başkalarının ifadesiyle serbest bırakıldıysa.... FETÖ cüler için kripto kelimesinin anlamı burda ortaya çıkıyor.

ali candan

15 Şubat 2017 Çarşamba 20:59

zaten içeri alınanların çogu birkaç ifadeyle içerde yani hakim içinde feto cu diye ifade verseler oda girer

vatandas

12 Şubat 2017 Pazar 23:06

BU DURUMDA BAHADDIN SENOLDA HERKESTEN ÖNCE 15 TEMMUZDA ISPARTA OTELINDEN CUMHURBASKANIMIZIN FOTOSUNU YANSITMIS , VE DEMOKRASI NÖBETI BOYUNCA ; MEYDANLARDA GÜNLERCE MILLETE YIYECEK VE ICECEK DAGITMISTIR!

daha önce

12 Şubat 2017 Pazar 21:50

4 5 6 ay yanmasa sucsuzlar daha önce anlasilsa sucsuzlar.yanmasa masumlar..

Ali

13 Şubat 2017 Pazartesi 10:32

Evet öyle ama vücutta bir ur varsa o uru almak için ameliyat yapılır. Bu ameliyat esnasında urun etrafındaki sağlam dokularda ister istemez zarar görür bu olayda böyle. O urun etrafında toplananlara bazen bu neşter değiyor işte. Allah cc gerçek anlamda masum olanlar var ise yardımcısı olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR