29 Mart 2024 Cuma

FETÖ BAĞLANTILI OLUNCA...

FETÖ BAĞLANTILI OLUNCA...

Isparta

Milli Eğitim Bakanlığı KHK yerkisi ile 81 ilde kapattığıdershane/etüt merkezlerini açıkladı. Listeye göre Isparta'da Özel Coşku Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi, FETÖ bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatıldı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Çok yaşa ak parti

14 Ağustos 2016 Pazar 05:41

başbelası fetocular !!!herkes adam gibi görevini yapsın !!! fetoculuk nedir ya ?? Manyaklığın,mikropluğun ve vatan hainliğinin ta kendisidir fetocu olmak..fetocuların;İslamiyetle bir ilgileri yok ki !!! Heriflerin dinleri ,imanları para-para-para....Vatandaştan sürekli para toplamak,himmet -fitre-zekat-bağış toplamak,vatandaşın parasına-malına ortak olmak bu fetoşların terbiyesizliği.Hayatımda fetocular kadar saygısız -terbiyesiahlaksız insan görmedim.

Deniz Değirmençay

13 Ağustos 2016 Cumartesi 21:13

STK lar da araştırılmalı, özellikle para kaynağı olanlar. bu konuyla ilgili Yorumlar dahi yayınlamıyor birilerini kurumaya çalışmak gibi bir düşünce varsa çok yanlış olur

çok yaşa AK PARTİ...

13 Ağustos 2016 Cumartesi 19:52

herkes adam gibi görevini yapsın !!! fetoculuk nedir ya ?? Manyaklığın,mikropluğun ve vatan hainliğinin ta kendisidir fetocu olmak..fetocuların;İslamiyetle bir ilgileri yok ki !!! Heriflerin dinleri ,imanları para-para-para....Vatandaştan sürekli para toplamak,himmet -fitre-zekat-bağış toplamak,vatandaşın parasına-malına ortak olmak bu fetoşların terbiyesizliği.Hayatımda fetocular kadar saygısız -terbiyesiahlaksız insan görmedim.

esray

13 Ağustos 2016 Cumartesi 19:42

Sakal, peygamber efendimizin sünneti.Fetö sünnetten, hadisten,kur'andan ayrı yaşadığından,sünnet üzere yaşayanları fetöye benzetmek,peygamberimize hakaret olur.

resmi kurumlar

13 Ağustos 2016 Cumartesi 15:37

kurumlara 2 inci dalga sırayla mı oluyor.asp çucuk evlerinde bekleyen hoca ve çalışan çok fetöcü hala duruyor.2,3 sene önce bu evlere akşamları sakallı ne olduğu belli olmayan adamları kimler getirdi,çocuklara ne öğrettiler orada çalışan kadınlar biliyorlardır herhalde bence en az 20 30 kişi çıkar yetkililere ihbar

VELI

13 Ağustos 2016 Cumartesi 13:51

ÖNCEDE YAZMISTIM; 17-25 ARALIKTAN BERI EV SOHBETLERINE ARA VERIP; ÖZEL GYMNASYUM (SÜPER DIL LISESI) OKULU ACILISLARINA AGIRLIK VERDILER! GRUP ABLALARI ERKEK HAFIZLARDAN KIRAAT DERSLERI ALARAK CEMEAT HAKKINDAKI KUR´AN BILMEZLER ACIGINI KAPATMAYA CALISIP SAVASA HAZIRLANDILAR! 15 TEMMUZ DARBE GIRISIMINDEN BIR HAFTA SONRA SOHBETLERE GERIYE BASLADILAR! ÖZELLIKLE ALMANYADAKI VATANDASLARIMIZ COCUKLARINI GÖNDERDIKLERI OKULLARA DIKKAT ETSINLER! OKULLARININ FETÖ BAGLANTILARINI GIZLIYORLAR CÜNKÜ!

Vatandaş

13 Ağustos 2016 Cumartesi 13:00

Arkadaşlar, SDÜ'de hala fetö sanıkları açığa alınmayıp besleniyor..

Selma kahraman

13 Ağustos 2016 Cumartesi 10:46

O kapatılan yada başka onlara ait etüt varsa öğrenci isimlerini iyi incelesinler o korkakkar çocuklarını farklı isimlerle kaydettirdiler.

Murat

13 Ağustos 2016 Cumartesi 10:38

Şu an Ispartaya yeni açılan ve halen dersanecilik yapan bazı kurumlarda paralelciler çalıştırılıyor. velilerin dikkatine.

beyin fırtınası.

13 Ağustos 2016 Cumartesi 10:12

Türkiye deki bütün fetocular belirlensin ve T.C vatandaşlığından çıkarılıp toplu olarak Suriye'ye gönderilsin.Orada himmet-fitre-zekat-bağış ve kurban derisi toplasınlar ve orada rahatça dersanelerini açsınlar,okullarını açsınlar ve 20-30 yılda taş üstünde taş kalmamış olan Suriye yi yeniden inşaa etsinler.Böylece bu fetoculardan kurtuluruz. Suriye sınır kapısından bu fetocuların Türkiye ye girişleri de yasaklansın ve ülkemize gelmeleri yasaklansın ve fetocu teroristlerden kurtuluruz.

fetoşlar Suriye'ye gönderilsin ve Türk vatandaşlığ

13 Ağustos 2016 Cumartesi 10:02

Ülkemizdeki fetullah sempatizanlarını-feto militanlarını kısacası bütün fetocuları toplayıp Suriye'ye sürgüne gönderilmeli.Gönderilmeli ki akılları başlarına gelsin. fetöcülerin beyni fetullahçılıkla sürekli yıkandığı için akılları başlarına gelmez.bu fetocular; Suriye 'ye sürgüne gönderilirse oradaki ışidçilerden himmet-fitre-zekat-bağış ve kurban derisi toplasınlar,kimsede onlara karışmaz.Fetocular,Suriye'ye sürgüne gönderilsin ve sınır kapıları kapatılsın, fetocular Türkiye ye alınmasın.

Baki yeşil

13 Ağustos 2016 Cumartesi 09:24

Hücre evleri önemli her semtte özellikle üniversiteye yakın semtlerde bu evler daha çok,bu evleri bilen konu komşu,akraba da olsa acımasın şikayet etsin bu vatan savaşı kurtuluş mücadelesi yoksa bu münafıklar boş durmaz,o kadar inattırlar. Ya akıl olsa şu soru onlara yeter. Tek cami,tek kuran kursu,tek hafız yetitirmemiş 40 yıllık sinsi yeraltı örgütü gibi çalışan bir örgüt nasıl Allah için hizmet ettiğini söyler.aklı başında tek İslami cemaat desteği yok nerde vatan haini grup var bunlarla be

murat

13 Ağustos 2016 Cumartesi 05:41

Ispartada Yeni açılan bazı kolejlerde paralel yapıdan ayrılan öğretmenler çalıştırılıyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR