24 Nisan 2024 Çarşamba

FETÖ'YÜ BÜYÜK KORKU SARDI!

FETÖ'YÜ BÜYÜK KORKU SARDI!

Isparta

Yıllardır, kaçtığı ABD'deki özel korunaklı çiftliğinde yaşayan, paralel devlet yapılanması lideri Fethullah Gülen'in büyük korkusu ortaya çıktı.

Isparta'daki paralel devlet yapılanması soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamede, Gülen'in Ergenekon davasının rövanşından korktuğuna dair notlar yer aldı.

FETHULLAH GÜLEN BÜYÜK KORKU YAŞADI

Ergenekon tertibine ilişkin açıklamaların da yer aldığı iddianamede Gülen'in büyük korku yaşadığı ortaya çıktı.

Isparta Başsavcılığı tarafından 130 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamede, şüphelilerden Halil Karakoç'un kaçırmaya çalıştığı flaş belleklerde çıkan talimatlar ve notların baş şüpheli Gülen'e ait olduğu vurgulandı.

ABD'den gelen talimatların Isparta'dan dağıtıldığı vurgulanan iddianamede Gülen'in Ergenekon'a ilişkin açıklamaları da yer aldı.

"FETHULLAH GÜLEN: UYKULARIM KAÇIYOR

Şeker de düşmüyor, mahrem yerimdeki yara bir türlü kapanmadı. Yeniden bir dosya hazırlığı içindeler ama beceremiyorlar.Ergenekon'un rövanşı gibi bir şey düşünüyorlar... Bir dava açabilirler, bundan dolayı rahatsızım. Geceleyin uyuyamadım istirahat edemediğim için hafızama hakim olamıyorum."

Paniğe kapıldığı anlaşılan Gülen'in bu açıklamalarıyla örgüt üyelerine "dikkatli olun gereğini yapın" talimatı verdiği değerlendiriliyor.

Talimatlara göre örgütün kadrolarını, desteklediği AK Parti'ye yerleştirmeye çalıştığı, siyasette AKParti'nin alternatifi olmaması ve açık ara galip gelmesi için tüm kadroları ve imkanlarıyla çalıştığı da kaydedildi.

İddianameye göre Gülen üst yargıdaki Alevileri de hedef gösterdi, yargıyı şekillendirmek için bu kişilerin çocuklarıyla ilgilenilmesi talimatını verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ak Partili vatandaş.

30 Haziran 2016 Perşembe 12:58

Sağlıktaki,milli eğitimdeki fetö yapılanması çökerse arkası çorap söküğü gibi gelir kamuda milli eğitimde, sdüde sağlıkta ticaret ve sanayide stklarda paketlenecek birkaç yüz kişi sonrası ortalık sütliman olur bir daha fetö metö kalmaz. Ama sanmayınki pes edecekler. Türkiye Cumhuriyetinin fetö ile mücadelesi yıllarca sürecek bize düşen bunu bizden sonrakilere aktararak uyanık olmalarını sağlamak lazım.

erdemli vatandaş.

29 Haziran 2016 Çarşamba 22:49

KARABULULUT GİBİ ÇÖKMÜŞLER ŞEREFSİZLER !!!Isparta fetöcülüğün merkezi.Cemaatler içinde gülenciler kadar saygısız insanlar görmedim.Gülenciler;saygıdan,sevgiden yoksun,insanlıktan nasibini almamışlar,yaptıkları tek şey vatandaşları korkutmak,fitre,zekat,himmet parası toplamak ve vatandaşın kanını ****k.Gülenciler ,birbirleriyle dayanışma içindeler,birbirlerini koruyorlar.yaptıkları tek şey vatandaşları korkutmak,fitre,zekat,himmet parası toplamak ve vatandaşın kanını ****k.

Süleyman sayın

29 Haziran 2016 Çarşamba 20:52

Sütçüler Gazetesi diye sahibi amerikaya bir gazete var bu gazetenin bağlantıları araştırılmalıdır.

alettin

29 Haziran 2016 Çarşamba 16:49

KARABULULUT GİBİ ÇÖKMÜŞLER ŞEREFSİZLER

fakir.

29 Haziran 2016 Çarşamba 16:29

Isparta fetöcülüğün merkezi.Cemaatler içinde gülenciler kadar saygısız insanlar görmedim.Gülenciler;saygıdan,sevgiden yoksun,insanlıktan nasibini almamışlar,yaptıkları tek şey vatandaşları korkutmak,fitre,zekat,himmet parası toplamak ve vatandaşın kanını ****k.Gülenciler ,birbirleriyle dayanışma içindeler,birbirlerini koruyorlar.

saygı.

29 Haziran 2016 Çarşamba 16:25

cemaatler içinde gülenciler kadar saygısız insanlar görmedim.Gülenciler;saygıdan,sevgiden yoksun,insanlıktan nasibini almamışlar,yaptıkları tek şey vatandaşları korkutmak,fitre,zekat,himmet parası toplamak ve vatandaşın kanını ****k.

vatandas

29 Haziran 2016 Çarşamba 15:23

MESELA BALYOZ ERGENEKON ÖRGÜTLERININ ÜZERINEMI EGILSELER! SENELERDIR BUNLAR DEGILMIYDI ASKERI TERÖR ILAN EDIP ; PKK VE DIGERLERINE ACILIM POLITIKALARINI UYGULAYAN! ISTE ÜLKEYI GETIRDIKLERI DURUM ORTADA YOL ARKADASLARIYLA! NOT: TABI BU ISLERDE PARMAGI OLAN HERKES HESAP VERMELI; OLMIYAN MASUM VATANDASLARIMIZADA ZULMEDILMEMELI!!! HANI BILINENIN AKSINE KURUNUN YANINDA YASDA YAKILMASI ZULÜM OLUR; ZALIMI SEVMEKTEN VE ZULMÜN YANINDA OLMAKTANDA ALLAHA SIGINIRIZ TABIKI! ALLAH ADALETTEN AYIRMASIN BIZI!

Vatandas

29 Haziran 2016 Çarşamba 14:59

Ulkemde 2 gundur kan dokuluyor aylardir gelen sehitlerin haddi hesabi yok ama ne hikmetse bunlari arastiracak denyimli kadro eritildi gitti. Bu da yetmez gibi halkin akliyla alay edercesine yapilan haberlerde cabasi. Keske bu kesime yapildiginin 10 da biri diger adi sani kesinlesmis teror orgutlerine yapilsa da bu akan kan dursa. Birazda bunun uzerine egilseniz herseyi aninda haber yapmaya calisan(!) basarili (!) Bomba 32

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR