20 Nisan 2024 Cumartesi

FETÖ'DAN AÇIĞA ALINAN 12 BELEDİYE ÇALIŞANI İÇİN KARAR ÇIKTI

FETÖ'DAN AÇIĞA ALINAN 12 BELEDİYE ÇALIŞANI İÇİN KARAR ÇIKTI

Isparta

ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde başlatılan FETÖ/PDY soruşturmasında aralarında emeklilerin de bulunduğu 12 belediye çalışanı hakkında kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.

Yalvaç Belediyesi'nde kimi emekli kimi de halen çalışan işçi ve memurlardan oluşan 12 kişi hakkında geçen yıl eylül ayında FETÖ/PDY'den soruşturma başlatılırken çalışanların işleri askıya alındı. Yaklaşık 8 aydan buyana işsiz durumda olan belediye personeli hakkında Yalvaç Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan fezlekeyi inceleyen Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı, şahısların 'ByLock' kullanmadığı, Bank Asya'da hesaplarının bulunmadığı, terör örgütünün toplantılarına katılmadıklarının anlaşıldığını, bu nedenle de haklarında kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Cihangir Tandoğan

31 Mayıs 2017 Çarşamba 19:33

SDÜ'ye eleştiri yorumlarına olumsuz not verenler araştırılsın kripto olma ihtimalleri hayli yüksek

hakıkat

31 Mayıs 2017 Çarşamba 19:30

bunlara ıftıra atanlardan hesap sorulmalı işi sulandırmak kımın işine gelir ıftıra atanlardan hesap sorulmazsa kamu vıcdanı yara alır.

ısparta

31 Mayıs 2017 Çarşamba 18:00

ıspartanın çocukları sokakda dolaşırlar artık gerine gerine...

Sdü

31 Mayıs 2017 Çarşamba 17:17

Bizdede bunların hiçbiri yok ama sdü ihraç etti ...Bu bile bu işin b...kunun çıktığının resmidir.Allahın adaletini bekliyoruz..Sdü yönetiminde sıra .....inş

Mert

01 Haziran 2017 Perşembe 06:47

Sdü de kişisel hesaplaşmalar için bile birçok kişiyi ihraç ettiler. O şunu dedi, bu şunu dedi diye dedikodu ile bile insanlar fişlenip işlerinden edildi. İşin daha da garibi aynı adamlar hiç işi yokmuş gibi, diğer üniversiteleri de karıştırmaya çalıştılar. Özellikle burdur ve antalya ya bile dedikodular ile müdahale etmeye çalıştılar. Cemaate karşı her zaman dik duran adamları bile sırf muhafazakarlar diye yaftalamaya kalktılar. Allah'ın adaletine güvenim tam, mutlaka bunun hesabı verilir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR