29 Mart 2024 Cuma

FETÖ'CÜLERİN AVUKATI YILDIZ'A İKİNCİ ŞOK!

FETÖ'CÜLERİN AVUKATI YILDIZ'A İKİNCİ ŞOK!

Isparta

Isparta Belediyesi Hukuk Müşaviri olan ve FETÖ operasyonları şüphelilerin değişmez avukatı Avukat Hıdır Yıldız’ın, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından görevi fesh edildi.

Avukat Hıdır Yıldız’ın eşi Sağlık Müdürlüğü'nde çalışan Feriha Yıldız, geçtiğimiz günlerde görevinden açığa alınmıştı. FETÖ/PDY operasyonlarının değişmez avukatı Hıdır Yıldız ise ikinci bir şoku yaşadı. ISPARTA Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise büyük bir hassasiyet göstererek,belediyede hukuk müşaviri olan Avukat Hıdır Yıldız’ın belediyedeki görevini fesh etti.

Hıdır Yıldız, usulsüz dinlemelere ilişkin yapılan operasyonda gözaltına alınan ve FETÖ’nün darbe girişimi sonrası tutuklanan eski Isparta İstihbarat Şube Müdürü Peyami Baykara'nın kentte FETÖ operasyonları şüphelilerin değişmez avukatı olarak görülüyor.

Bomba 32 Haber Sitesi, dün Avukat Hıdır Yıldız'ın eşinin açığa alındığı haberini okuyucuları ile paylaşmasının ardından Başkan Günaydın'da harekete geçerek, bu kez Avukat Hıdır Yıldız'ı görevden aldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

05 Ağustos 2016 Cuma 00:42

Dönemin Belediye Başkani Hasan Balamana acaba fetocular Oyun kurup seçimi kaybetmesi için makam odasına zaman gazetecısınımı gönderdiler.Bir gazetecinın gorevı gızlı kayıt gızlı kamera kullanmakmı sorular sorarak sonrada şantajmı yapacaklardı ıstedıklerını almak için

ADIL

03 Ağustos 2016 Çarşamba 15:15

1.GAZETE MUHABIRI DARP EDILDIGINDE AKP ILE IKTIDARIN ARASINDAN SU SIZMIYORDU! 2.BIR MEDENIYET VE HUKUK DEVLETINDE KIMSE KENDISINI ADLI MAKAMLARIN YERINE KOYAMAZ, KIMSEYI CEZALANDIRAMAZ! 3.BIRINE KENDIMIZ CEZA KESMEYE KALKMAMIZ BARBARLIKTIR! 4.O GÜNLERDE HALBUKI YZG´NIN HAKKINDA KUMPAS DAVALARINDA HANGI SAFTAYDI BAHSETTIGINIZ SAHIS! 5.FETÖCÜ AHMET KADIOGULLARINI ISPARTANIN BASINA BELA EDEN KIMDIR! EN IYISI SUS BARI, ORTAYA CIKAN BIRLIGI BERABERLIGI BOZMA! SIMDIDE FETÖNÜN HUKUK VERECEK CEZASINI !

vatandas

03 Ağustos 2016 Çarşamba 14:47

2002´den 2013´e kadar bütün secimlerde fetö´yle kim isbirligi icerisindeydi? MHP hic bir zaman bunlarla is birligi yapmamistir dert etme! Ama Allah dedikleri icin milleti kandirdilar dün akp yi kandirinca (millet koskoca akp´nin bir bildigi vardir) dedide öyle musamaha gösterdi bu fetöcülere! Simdide iktidarimizin ve cumhurbaskanimizin yanindayiz sizin gibi fitneler ****sada ! Tabiki bütün kurumlar sirasiyla temizlenecek, en önce aciiilen egitim temizlenecek okullar acilmadan!

MILLET!

03 Ağustos 2016 Çarşamba 14:31

Erdoğan cemaatle ilgili görüşlerini şöyle açıkladı.“Açık konuşayım rahmetli Özal, Ecevit hatta biz de yardımcı olduk. Şahsen ben de katılmadığım yönleri olsa da asgari müşterekte buluştuğumuz zanlıyla bunlara yardımcı oldum.Her şeye rağmen bu hain örgütün gerçek yüzünü çok daha önceden ortaya dökememiş olmanın üzüntüsü içindeyim. Bundan dolayı hem rabbimize hem de milletimize verecek hesabımız olduğunu biliyorum. Milletimiz de bizi affetsin. ALINTI : SÖZCÜ

Feto Teror

03 Ağustos 2016 Çarşamba 13:50

Rahmetli Hasan Balaman Belediye Başkanı makamımda zaman gazatesi muhabirini dővmüșdü,Seçimlere hazırlanan yusuf ziya Gunaydın zaman gazatesi be muhabirini savunmus dergi basdırıp vatandasa dagitmisdi ve Altinbasak ve Fetocularla el birligi yapıp secimi kazanmisdi.Simdi bu Hainler ulkemin insanina ates atıp vatanimizi bizden almak istiyor.

vatandas

03 Ağustos 2016 Çarşamba 10:46

IC SAVAS CIKARMAK ICIN, BÜTÜN FIRSATLARI DEGERLENDIRECEKLER! PARTI TROLLÜGÜ YAPACAKLAR! PARTI KAVGASI VE MEZHEB KAVGASINA HIZ VERILECEK! PKK VE ISITLE IS BIRLIGI YAPARAK ÜLKEMIZI IC SAVASA SÜRÜKLEMEK B PLANLARI ! BU SAHIFEDEDE FETÖCÜLERI ACIKCA GÖRÜYORSUNUZ KAH AKP´LIYMIS GIBI AKP´YE GIYDIRIYORLAR, KAH MHP´YE ! BOSUNA UGRASMAYIN BASARAMIYACAKSINIZ!

Türküm

03 Ağustos 2016 Çarşamba 01:21

2014 yılında ısparta adliyesi önünde zaman gaztesi için pankart açanları unutmayın temizleyin onlarda fetoya destek veren vatanını satanlardır.

vatandas

02 Ağustos 2016 Salı 22:23

SAYIN CUMHUR BASKANIMIZ NE DEDI,"BEN DEMISTIM ETMISTIM DEMENIN ARTIK ORTAMI GERMEKTEN BASKA BIR FAIDESI YOK! SIMDI MUHALEFETIYLE IKTIDARIYLA SECILENIYLE SECEN MILLETIMIZLE BIRLIK BERABERLIK ICERISINDE BU BELALARIN ÜSTESINDEN GELMEK LAZM! MUHALEFETE OLUMSUZ YORUM YAPANLAR SAYIN CUMHUR BASKANIMIZIN SÖZLERINI YA ANLIYAMIYANLAR, YADA AKILLI DÜSMAN FETÖCÜLER! MILLETIN ARASINA NIFAK FITNELIK TOHUMLARI SERPME DERDINDELER! A PLANLARI TUTMADI! B PLANLARI BU OLABILIR! IC SAVAS CIKARMAK! AVCUNU YALARSINIZ!

vatandas

02 Ağustos 2016 Salı 22:17

HIIIIIC SUCUNUZU YUSUF ZIYA GÜNAYDINA YIKAMAZSINIZ! KIMIN DÖNEMINDE BELEDIYE ISCILERI HAKSIZ HUKUKSUZ CIKARILIP , YERLERINE YANDAS VE ÖZELLIKLEDE FETÖCÜLER DOLDURULDU! HATTA O DÖNEM KIME EVET MÜHRÜ BASMIYANLARI FETÖCÜLER DIREK CEHENNEMLIK ILAN ETMISLERDI! AL GÜLÜM VER GÜLÜM KIMLER DOLDURDU MILLET BILIYOR HER SEYI! YZG SÖZ VERDI ÖNCEKI SECIMLERDE KIMSEYI ISTEN CIKARIP YANDASLARINI DOLDURMAYACAGINA! VE HELAL OLSUN SÖZÜNDEDE DURDU! YANI GÖRÜYORSUNUZYA BELEDIYEYE DOLUMU KIM YAPMIS!!

hüseyin

02 Ağustos 2016 Salı 21:08

Belediyenin fetö ilişkilerini herkes biliyor ama AKP il teşkilatı da en zayıf teşkilat. FETö cüler zaten iki aday cıkarıyordu her secimde ıspartada, Biri AKP den diğeri MHP den, ITSI secimlerine bak, mütevelit heyetindeyim diye gezen bir medyacı, diğeride, zaten onların yanında yetişmiş mevcut başkan, SDÜ secimleri 2 aday ikiside kendi adayları enterasan olan AKP vekillerininde her iki tarafıda ayrı ayrı desteklemeleri, AKP ıspartada yeniden yapılanmalı, yeni yüzler REİS in yanındaolacakvekiller

Vaybe

02 Ağustos 2016 Salı 20:32

Anlasilan belirtilen ler belediyedede kazan kayniyacak somuf ifadeler ilgili makam larda duyardir

Vaybe

02 Ağustos 2016 Salı 20:32

Anlasilan belirtilen ler belediyedede kazan kayniyacak somuf ifadeler ilgili makam larda duyardir

Yorumlar

02 Ağustos 2016 Salı 20:09

Yorum yaptığını sanan arkadaşlar..Yani bld bşk nımızı bu hareketin sanki dışındaymış ilgi dıymuyormuş havasını algısını pompalamanız nafile.Sayın Günaydın ve genel bşk nımız sayın Devlet Bahçeli darbenin ilk dakikalarında hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımızın desteklediklerini niye görmezden geliyorsunuz ki ayıp ayıp .Ayrıca Günaydın bşk nımızı hükümet meydanımızın ismini şehitler meydanı olarak meclisten geçirtmesinede minnettarız

VATANSEVER

02 Ağustos 2016 Salı 19:50

Meydanlarda hiçbir şekilde belediye"nin faaliyeti yok. Ortalıkta dolaşan başkan davalarından fetö cülerin sayesinde aklandı.Üstüne çıkan bu haber daha yeni mi aklına geldi sözleşmeyi fesh etmek.İnsanın aklına acaba sende mi sorusu geliyor.Seçim zamanında fetö cülerin sana oy vermesi Rabbim sonumuzu hayırlı etsin Birliğimizi Dirliğimizi bozmasın.SN. Devlet BAHÇELİ nin adamı olmayı hak ediyormusun burası da tartışılır.

Kürşat aslan

02 Ağustos 2016 Salı 19:12

Ziya bey telefon dinlemelerinde şu an belediyede çalışan üç kişiye baskı yapıp davacı yaptırmadın diğer gazetecilere davacı olmayın demedinmi NevZat Korkmaz'ın danışmanı niye davacı olmadı İsa Yalçın kerhen bir defa gitmis ahmet zekiyle devamlı tavla oynuyordu bu ne samimiyet ziya bey senin tapelerin nasıl silindi Hıdırı iki senedir davalara başkası mı gönderdi emniyet müdür yardımcısına kim baskı yaptı da intihar etti polisimize ve yargımıza güveniyoruz hakeden cezasını bulsun

dost yakın

02 Ağustos 2016 Salı 17:45

seçimlerde fetöcülerle birilkte hareket etmedinizmi

iğne çuvaldız

02 Ağustos 2016 Salı 23:01

2013'e kadar olan 2002,2003,2004,2007,2009,2011 seçimlerinde mevcut hükümette seçimlerde birlikte hareket etmişti. Bil istedim ufkun açılır.

dost yakın

02 Ağustos 2016 Salı 17:43

s.başkanım r.e.başkan yardımcıla birilkte bu avukatı aracı ederk fetö cü hakimlerin sayesinde istedğin kararları aldırarak millete zulmetmiyormusun. 15 gecesi milletin aracları neden milletin hizmetinde değildi.

Ziyacım

02 Ağustos 2016 Salı 17:04

Ziya bey, bak demedi deme. Temizle belediyeyi FETÖ cülerden. Yeni kanun çıktı haberin olsun. Artık belediye başkanlarına teröre yataklıktan görevden alınabilecek. Ha sonra uyarmadı deme

AH GÜNAYDIN AH

02 Ağustos 2016 Salı 16:34

FETÖCÜ OLDUĞUNU BİLE BİLE MV ADAYI TUNCAYI DESTEKLEYEN SENDİN. KORKU DAĞLARI SARDI GALİBA

sedat

02 Ağustos 2016 Salı 15:45

Sen yazmasan görevden alırmıydı, Bu belediyede hiç fetöcü yokmu? Ne kadar bir temiz belediye... Deterjan yetmez o beledşye ye....

....

02 Ağustos 2016 Salı 15:08

BU AVUKAT HAKKINDA HEMEN SORUŞTURMA AÇILMASI BÜTÜN MALLARINA EL KOYACAKSIN.

...

02 Ağustos 2016 Salı 15:06

BENCE AVUKATLIK ELİNDEN ALINSIN.

HELAL OLSUN

02 Ağustos 2016 Salı 15:05

SN BAŞKANA HELAL OLSUN.AMA BUNLARIN MALI MÜLKÜ PARASI NE VARSA TEDBİR KONULMASI LAZIM.BU ÇAK...ALLARIN NE YAPACAĞI BELLİ OLMAZ.

Alaybey

02 Ağustos 2016 Salı 14:16

5 evin abisi başkan yardımcısı ne olacak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR