18 Nisan 2024 Perşembe

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ !

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ !

Isparta

Burdur'da Sebze Yüklü Kamyon Yan Yattı: 1 ÖLÜ! Komşuda acı olay 

 Burdur – Antalya Karayolu üzerindeki Kurna RampalarıMevkii’nde, sürücünün kontrolünden çıkan sebze yüklü kamyonun devrilmesi sonucuaraçta sıkışan 1 kişi feci şekilde can verdi. edinilen bilgilere göre, kaza geçtiğimiz gece saat 23.30 sıralarında Burdur –Antalya Karayolu’nun merkeze bağlı Kurna Köyü yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Antalya’dan yüklediği sebzeyi Ankara’ya sevkettiği belirtilen Ali Kurt yönetimindeki 06 RPK 05 plakalı kamyon, KurnaRampaları Mevkii’nde sürücünün kontrolünden çıktı. Yan yatan kamyon, metrelercesürüklendikten sonra orta refüjdeki çelik bariyerleri de biçerek durabildi.

 SIKIŞARAK CAN VERDİ!

 Feci kazada, aracının şoför mahallindeki kamyon sürücüsü AliKurt sıkışarak can verdi.

 Çevredekiler tarafından durumun haber verilmesiyle birlikte,kaza mahalline çok sayıda 112 Acil Servis Ekibi, itfaiye, polis ve AFAD ekibisevk edildi.

 YOL KAPANDI

 Kazanın ardından, çevreye saçılan sebzeler ve kasalarnedeniyle trafiğe kapanan yolda yaklaşık 500 metrelik uzun bir araç konvoyuoluştu. Yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucunda itfaiye ve AFAD ekipleri,aracının içinde sıkışan sürücüyü güçlükle çıkartabildi.

 Talihsiz sürücünün cansız bedeni otopsi yapılmak üzereBurdur Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

 Kaza nedeniyle kapanan yolda polis güçleri söz konusu yere,temizlik işlemi ve kamyonun kaldırılması için kurtarıcı vinç ile temizlik ekibitalebinde bulundu.

KAPANAN YOL 2 SONRA AÇILABİLDİ

 Olay yerindeki sebze ve kasaların temizlenmesinin ardındansaat 01.30 sıralarında kapanan yol, kontrollü şekilde kısmen trafiğeaçılabildi.

 Öte yandan, polis güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR