18 Nisan 2024 Perşembe

Feci kazada can veren öğrencilerin cenazeleri memleketlerine gönderildi.

Afyonkarahisar'da dün meydana gelen ve 8 öğrencinin hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından ölenlerin cenazeleri memleketlerine gönderildi.

Isparta


Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu öğrencilerini taşıyanotobüs,Afyonkarahisar'ın Çay ilçesi Karamık köyü yakınlarında şarampole uçmuşve 8 öğrenci hayatını kaybetmiş, 20 öğrenci de yaralanmıştı. Kazanın ardındanolay yerinde hayatını kaybeden 7 öğrencinin cenazesi Çay Devlet Hastanesimorguna kaldırılmıştı. Burada yapılan otopsinin ardından kazada hayatınıkaybeden Sinem Sezgin'in cenazesiSamsun'un Çarşamba ilçesine, İsmet Yörümez'incenazesi Ankara'nın Polatlı ilçesine, ElifNur Keskin'in cenazesi İstanbul'a,Fatih Aydilek'in cenazesi Muğla'nın Fethiye ilçesine, Buket Alas'ın cenazesiAnkara'ya, Sena Öz ve Gözde Erol'un cenazeleri Karabük'e gönderildi.

Öte yandan, kaza sonrası yaralı olarak kaldırıldığı AKÜ Ahmet Necdet SezerUygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarakhayatını kaybeden Muhammet Yusuf Karahan'ın cenazesi de Isparta'ya gönderildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

tuba buyukustun

26 Ekim 2014 Pazar 18:42

Allahtan rahmet,ailelerine sabır diliyoruz...bizde bir universite ögrencileri olarak cok uzgunuz:(

NEDİM KAÇAN

26 Ekim 2014 Pazar 16:26

ALLAH RAHMET EYLESİN :(

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR