26 Nisan 2024 Cuma

FATİH PROJESİ START ALDI

Isparta'da FATİH Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlere tablet bilgisayar dağıtıldı Vali Özkan: "Proje eğitim ve öğretimin altyapısını geliştirmesi, motivasyonu artıracak bir eğitim düzeyine ulaşmamız, kalkınmamız açısından önemli"

Isparta

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Eğitimde Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) projesi kapsamında Isparta'daki bazı öğrencilere ve öğretmenlere tablet bilgisayar dağıtıldı.  Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi'nde öğretmen ve öğrencilere tablet bilgisayar dağıtımı nedeniyle düzenlenen törende konuşan Isparta Valisi Vahdettin Özkan önemli bir projenin mutluluğunu paylaştıklarını belirtti. Özkan şöyle konuştu: "Proje, eğitim ve öğretimin altyapısını geliştirmesi, motivasyonu artıracak bir eğitim düzeyine ulaşmamız, kalkınmamız açısından önemli. Eğitimi her yönüyle iyileştirmek her bireyin görevi. Son 10 yılda bu anlamda eğitimle alakalı fiziki altyapıyı geliştirmek için büyük yatırımlar yapıldı."

İl Milli Eğitim Müdürü İlyas Can ise Isparta'da 540 tablet bilgisayarın öğretmen ve öğrencilere dağıtıldığını bildirdi. Can, uygulamanın önümüzdeki ay tamamlanacağını hatırlatarak "Mart ayı sonuna kadar 2 bin 170 adet tablet bilgisayarı daha dağıtacaz. Süreç sonunda toplamda 2 bin 710 tablet bilgisayarı öğretmen ve öğrencilerimizle buluşturmuş olacağız" dedi.

Törene Ak Parti Belediye Başkan AdayıNuri Uzaktaş, Emniyet Müdürü Mehmet Or, Milli Eğitim Müdürü İlyas Can, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Yakup Kütük, Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya yanı sıra çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR