24 Nisan 2024 Çarşamba

FARKINDALIK YARATAN PROJE

FARKINDALIK YARATAN PROJE

Isparta

Atabey Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Farkındalık YaratanProjesi: "Gönül Köprüsü"

Atabey Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencilerinin Öğr.Gör. Havva AYDIN önderliğinde hazırlamış olduğu “Gönül Köprüsü” isimli projenin ilk ayağı olan Kapıcak Köyü’ne gıda yardımı tamamlandı. Öğrencilerimizin yüksekokul bünyesinde hazırladıkları kermesten elde edilen gelirin tamamı Kapıcak Köyü’nde ikamet edenve çoğu yaşlı nüfusu oluşturan toplam 12 aileye gıda yardımı olarak iletildi.Yüksekokul Müdürü Doç.Dr. Yılmaz ÇATAL, bu tür katkıların sürdürülebilirliğinin önemli olduğunu ve yüksek okulumuzun maddi durumu iyi olmayan ve diğer köylerde ikamet eden halkımıza aynı ve benzer projelerle süreklilik arz edeceğini söyledi.

 


Köy sakinlerinin Atabey Meslek Yüksekokulu öğrencilerininziyareti ile çok mutlu olduklarını, yalnızlıklarını bir nebze de olsaunuttuklarını dile getirmeleri öğrencilerle aralarında duygulu anlarınyaşanmasına neden oldu. Atabey Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Havva AYDIN, bu türprojelerin geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin arasında dayanışma,paylaşma ve hoşgörü değerlerimizi geliştirdiği ve bu tür etkinliklerin okulumuzbünyesinde devam edeceğini ifade etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

haziran .....

14 Aralık 2015 Pazartesi 10:19

Öğ.Gör.Hocamız ve öğrencilerimizden Allah Razı olsun Çok güzel,anlamlı ve örnek bir davranış olmuş.Daha başka Hocalarımıza,öğrencilerimize,işadamlarımıza,Bürokrasi mensuplarına,sivil toplum örgütlerine ve adını sayamadığım imkanı olan nicelerine örnek olur inşaallaaah.

g

12 Aralık 2015 Cumartesi 14:17

Bu tür etkinlik için hocaları ve öğrencileri tebrik ederiz...

MAHMUT AKSU

12 Aralık 2015 Cumartesi 10:27

Bizleri güzel, duygusal hareketleri, tavırlarıyla şaşırtan SDÜ lü öğrencilerimiz. Neyi ne zaman yapacakları hiç belli olmayan o güzel insanlar.Bir bakıyorsunuz huzurevinde yaşlı, onurlu dedelerimizin, nenelerinizin yanında, bir bakıyorsunuz bir bakanın, karşıısında dilenci değilim diye başı dik onurlu bir şekilde duran, arkadaşı dara düştüğünde türbanlı, türbansız, sakallı, sakalsız yardımına koşan siz anlaşılmaz, anlaşılmaz olduğu kadar da tuhaf,tuhaf olduğu kadar da tatlı,cana yakın gençler

Damla

12 Aralık 2015 Cumartesi 00:53

Tebrikler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR