26 Nisan 2024 Cuma

Fanteziye gittim tecavüze uğradım

Fanteziye gittim tecavüze uğradım

Isparta

ANTALYA’da internette tanıştığı Tanzer A.’nın evine fantezi yaşamak için giden ve soyunarak duşa giren M.P., tecavüze uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Fotoğraftaki kişinin üçgen vücutlu uzun boylu olduğunu,karşısındaki kişinin ise tipini beğenmediği için 1 ay önce evinden kovduğu kişiolduğunu fark ettiğini anlatan M.P., "Bu olaydan dolayı psikolojim bozuldu" dedi.

 

Olayla ilgili Antalya 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülendavanın duruşmasına, tutuksuz sanık Tanzer A. (35) katılmadı. M.P. (33)mahkemedeki ifadesinde, bir süre önce eşinden boşandığını, yeniden evlenebileceği birini bulabilmek için zaman zaman internetteki arkadaşlık sitelerine girdiğini anlattı.

 

M.P., "Ben daha önce internetten bir kişiyle tanışmıştım. Bu kişiyle internet ortamında bir süre sohbet ettikten sonrakendisiyle yüz yüze görüşmek için evime davet ettim. Ama eve gelince hayalkırıklığına uğradım. Çünkü gelen kişinin tipini beğenmemiştim. Bu nedenle bukişiyi 'tipim değilsin' diyerek kapıdan geri çevirmiştim" dedi.

 

UZUN BOYLU ÜÇGEN VÜCUTLU PROFİL

 

Bu kişiyi kovduktan sonra internet sitesinde boşandığı eşinebenzeyen bir kişinin fotoğrafını gördüğünü anlatan M.P., "Fotoğrafta üçgenvücutlu, uzun boylu biri vardı. Çok beğenmiştim. Üstelik boşandığım eşimi deandırıyordu. Fotoğrafından çok etkilendiğim kişi, Antalya’nın tanınmış birailesinin oğlu olduğunu ve Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde hekimlikyaptığını söyledi. Bu kişi beni evine davet etti. Evine gittiğimde kapısınınaçık olacağını söyledi. Fantezi yaşamak için 'Sen geldiğinde banyoda olacağım'dedi. 'Ben banyodayken sen geleceksin' dedi. Fantezi olarak hoş olacağınısöyledi. Ben de bu teklifi kabul ettim. Verdiği adrese gittim. Kapı söylendiğigibi açıktı. İçeri girdim, soyunup banyoya gittim" diye konuştu.

 

''DUŞTAKİ KİŞİ KOVDUĞUM KİŞİ ÇIKTI''

 

Ancak duşa yaklaştığında hayal kırıklığına uğradığınıanlatan M.P., şöyle devam etti:

"Duşun altında kısa boylu, kilolu biri vardı.İnternette fotoğrafını gördüğüm kişiye hiç benzemiyordu. Aldatıldığımı görüncegiyinip kaçmak istedim. Bu sırada arkamdan gelen kişi, 1 aydır bu anıbeklediğini söyledi. Yüzüne bakınca karşımdakinin, beğenmeyip evden kovduğumkişi olduğunu gördüm. Bana 'Beni hatırladın mı? Ben çirkin bulduğun içinevinden gönderdiğin kişiyim. Seni buraya getirebilmek için 1 ay uğraştım' dedi.Beni oturma odasının kanepesine yatırıp tecavüz etti. Üstelik o dönemdeadetliydim de."

 

HAKİM: SENDE DE AMMA CESARET VARMIŞ

 

Mahkeme Başkanı Tuncay Özmen’in, "Sende de amma cesaretvarmış" sözü üzerine "Fotoğrafından çok etkilenmiştim" diyeyanıt veren M.P., "Bu kişi bana tecavüz ettikten sonra bıraktı. Polisegitmemem için de uyardı. Polise gidersem, para karşılığı fuhuş yapan biriolduğumu söyleyeceğini söyledi. Bu kişinin evine saat 20.00 sıralarındagitmiştim, 20.30 sıralarında da çıktım. Polise gidip şikayetimi yaptım. Polisleberaber eve gittim. Kapıyı açmıyordu. Kapıyı kırıp içeri girdik. Polise,sanığın bana tecavüz ettiği yerleri gösterdim. Kan lekesi olan kanepenin yenisilindiğini tespit eden polisten, bu kişinin ünlü birinin oğlu olmadığı gibidoktor da olmadığını öğrendim. Polis bana bu kişinin mobilyacı olduğu söylendi.Bu kişi, polise de benim kendisiyle para karşılığı birlikte olduğumu söyledi.Benim bu olaydan dolayı psikolojim bozuldu" diye konuştu.

 

MESAJLAŞMALAR

 

Mahkeme Başkanı Özmen’in ne iş yaptığını sorması üzerineM.P., geçmişte otellerde kat görevlisi olarak çalıştığını, ayrıca bir dönemmasözlük yaptığını da söyledi.

Yaptığı yazışmalarda 'Nadir işadamlarına giderim' sözünü demasaj yapmak için kullandığını söyleyen M.P., sanığın iddia ettiği gibi fuhuşyapmadığını kaydetti. Duruşmaya katılmayan sanık hakkında yakalama kararı verenmahkeme, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Komik

20 Ekim 2018 Cumartesi 18:28

Allahtan fuhuş yapmiyomussun birde yapsan neler olacakti acaba ****ymis oros...yum demiyonda pislik adi arsiz

Osman B.

23 Ağustos 2018 Perşembe 15:37

ikiside idamlık asın bu zinakarları. bu ülkenin pisliklerden arinması için idam şart.

Fırtına

13 Aralık 2017 Çarşamba 19:13

Fanteziyi göstermiş haaa ispartayla ne alakası var

Sapık sevmeyen

06 Aralık 2016 Salı 09:00

Ne alaka ıspartayla iyice sapıttınız

antalya kaşarı

05 Aralık 2016 Pazartesi 21:05

hem kaşar hem yüzsüz

millete bak

15 Şubat 2015 Pazar 13:31

akp ye oy vergim ben de **** olsun diye:) halk böyle istedi:) bizde öyle yaptık:)))

kitabına uydur

15 Şubat 2015 Pazar 13:29

olay iki kişi arasında geçiyor, özel özel. seçimler zamanı olsaydı T Recep bağırırdı ''ne özeli genel genel''

aziz

14 Şubat 2015 Cumartesi 17:02

kesin parada anlaşamamışlardır. değilse sorun yok. adetliymiş oda ayrı bir **** tabi.

AS

14 Şubat 2015 Cumartesi 16:21

UTANMADAN BİDE ŞİKAYETÇİMİ OLDUN

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR