28 Mart 2024 Perşembe

FAİZ AFFI: 126 MİLYON TL

FAİZ AFFI: 126 MİLYON TL

Isparta

CLK) Akdeniz Elektrik A.Ş. Genel Müdürü Halit Bakal,Isparta, Antalya ve Burdur’da ödenmeyen faturalarda faiz affı büyüklüğünün 126Milyon TL olduğunu açıkladı.

CLK Akdeniz Elektrik AŞ'nin hizmet ağında bulunan Antalya,Isparta ve Burdur illerindeki abonelerin bilgilerini güncelleme konusunda genişkapsamlı bir çalışma yürüttüklerini anlatan Bakal, 2013 yılı mayıs ayından önceödenmemiş fatura borcu olan abonelere faiz affı getirdiklerini ve bu miktarın126 milyon lira olduğunu belirtti.

Abonelerin bilgilerini güncellemeleri halinde indirim,kampanya gibi bazı avantajlardan faydalanabileceklerini kaydeden Bakal, şöylekonuştu:

"Çok eskiden kaydı olan abonelerimizle sağlıklıiletişim kuramıyoruz. Bu konuda abonelerimize ulaşmakta, kampanyalarımızdanfaydalandırmakta zorluk çekiyoruz. Bilgilerini güncelleyen abonelerimize,kampanyaların yanı sıra kısa cep mesajlarıyla borç durumlarını ve ödemetarihlerini de bildirmiş olacağız. Böylece abonelerimizin de mağduriyetleriönlenmiş olacak."

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MEHMET

12 Kasım 2014 Çarşamba 23:19

fatura ödemelerinin tarihi ayın 16.17 si gibi olsa birinde saat okunuyor dokuzu son gün onunuda ihbarname kapıda

hamdi

12 Kasım 2014 Çarşamba 21:31

günceleme sigorta dask adres yenileme hepsi yapıldı 330 tl tuttu.şimdide kapmanyadan bahsediyorlar.hangi kampanya telefonlarımız kendilerinde var ama hiç aranmadım.burdur.ısparta antalya faizi siliyormuş 126 milyonmuş.güncelleme adı altında aldığınız paranın tutarının yanında 126 milyon devede kulak misalidir.

asdar yüz hesabı

13 Kasım 2014 Perşembe 00:32

Vatandaşı nasıl altattıgınızdan bahsedin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR