26 Nisan 2024 Cuma

EVLAT ACISINA DAYANAMADI

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında Mardin Nusaybin'de şehit olan polis memuru Sezgin Uludağ’ın annesi 68 yaşındaki Selver Uludağ yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Isparta

3 yıllık polis memuruyken geçen yıl Eylül ayında Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin zırhlı polis aracına yönelik düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan Sezgin Uludağ’ın annesi Selver Uludağ,şehidin arkasından 7 ay sonra hayatını kaybetti.

Eşini kaybeden Mehmet Uludağ ise acı haberi DHA muhabirine şöyle anlattı. Baba Uludağ; Eşim 2015 yılında rahatsızlanmıştı. Oğlum şehit olmadan önce izin alarak Isparta’ya gelmişti. Annesini ameliyat ettirdikten sonra görevine tekrar dönmüştü. Daha sonra da oğlum şehit olmuştu. Sonra tekrar rahatsızlanarak hastaneye kaldırdık. 2 ay sonra bir ameliyat daha geçirdi.Tekrar hastaneden çıkardık evde ben bakıyordum. Dün gece tekrar rahatsızlandı ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırdık. Bugün ise vefat etti” diye konuştu. 

Şehit Sezgin Uludağ’ın annesinin cenazesi ise yarın öğle namazına müteakip Mimar Sinan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR