26 Nisan 2024 Cuma

EVİ YANAN AİLEYE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

CHP Isparta Milletvekili İsa Önder Dinçtürk, Aydoğmuş’ta meydana gelen yangınla ilgili bilgi alarak, talihsiz olayda zarar gören ev sahiplerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, geçtiğimiz günlerde elektrik kontağından çıkan yangın sonucu 3 evin yandığı Keçiborlu Aydoğmuş Köyü’ne geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Aynı aileden 2 kardeşe ait olduğu belirtilen 3 evin yangın sonucu yok olduğu Aydoğmuş Köyü’nde, mağdurlardan Mehmet Turgut’u oğlunun evinde ziyaret eden CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, “Sizin acınız, bizim acımızdır. Biz buraya siyaset yapmak için değil, insan olmanın gerektirdiği içgüdüsel bir yaklaşımla geldik. Allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın. Can kaybı olmadan gelmiş – geçmiş olsun” dedi.

Yaşadıkları talihsiz olayı CHP’li Dinçtürk’e anlatan ev sahibi Mehmet Turgut, “Yangının nasıl ve neden çıktığını bilmiyoruz ama elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. İtfaiyenin Keçiborlu’dan gelmesi ve burada bir itfaiyenin bulunmaması bizim evimizin yok olma nedenlerindendir.Eğer itfaiye ekipleri daha önce müdahale etmiş olsaydı, belki evimiz kurtulabilirdi” ifadelerini kullandı.

Aydoğmuş’un belde iken köye çevrilmesinin zararlarını çektiklerini anlatan Turgut, “Burası belde iken bir belediyemiz ve burada bir itfaiyemiz vardı. Ancak burası şimdi bir köy ve çıkabilecek en ufak yangında,Keçiborlu’dan itfaiyenin gelmesini bekleyeceğiz” diye konuştu.

 Aydoğmuş’un beldeden köye çevrilmesinin talihsiz bir olay olduğuna dikkat çeken CHP’li Dinçtürk,“Kendi elimizle – ayağımızla yıllarca bir marka olan Aydoğmuş’u köye çevirdiler. Bizleri böyle bir hale getirdiler. Gerçekten çok yazık…”ifadelerine yer verdi.

Ziyaret, CHP’li heyetin geçmiş olsun ve iyi dilek temenileriyle son buldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR