29 Mart 2024 Cuma

ESNAFTAN TERÖRE TEPKİ

Son günlerde artan terör olaylarına karşı Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği “bayrak kampanyası” başlattı. Birliğe bağlı tüm odalara verilen bayraklar kentteki esnaflara dağıtılıyor. Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural, “Bayrağımızda şehitlerimizin kanı var. Bu nedenle unutmamak ve terör olayları lanetlemek için bu kampanyayı başlattık” dedi.

Isparta

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinden teröre “bayraklı” tepki.Son günlerde artan terör olaylarına karşı Isparta Esnaf veSanatkarlar Odaları Birliği bayrak kampanyası başlattı.Bayraklar, birliğe bağlıoda temsilcileri aracılığıyla kentteki esnaflara dağıtılıyor.

Bayrak kampanyasıyla ilgili detayları Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Ahmet Tural, birliğe bağlı oda başkanlarıyla birlikte anlattı.

Askerinve polisin cansiperane çabaları sayesinde terör örgütünün emellerineulaşamayacağını belirten Birlik Başkan Vekili Tural, rengini şehitlerinkanından alan Türk bayrağını terörü lanetlemek ve birlikteliği artırmakamacıyla tüm esnafa dağıtacaklarını söyledi. Başkan Tural konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Ülkemizde son günlerde yaşadığımız terör olaylarını üzülerek takip etmekteyiz. Askerimiz ve polisimizin cansiperane çabaları sayesinde ülkemizde huzur ortamını bozmak isteyenler emellerine ulaşamamışktır ve bundan sonra ulaşamayacaktır. Ancak birçok asker ve polisimiz bu uğurdaşehit olmuştur. Daha önceki gün şerimizden bir şehidimizi daha ebediyete uğurladık. Terör örgütlerinin hain ve alçakça saldırıları neticesinde şehit düşerek, şanlı al bayrağımızın kalbinde yerini alan tüm vatan evlatlarımızı minnetle anıyor, yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Şehitlerimizin sarıldığı bayrağımız yine onların kanlarıylaoluşmuştur. Bizde şehitlerimizi ve bayrağımızın nasıl oluştuğunu unutmamak,birlik ve beraberliğe katkıda bulunmak ve bu terör olaylarını lanetlemek adına esnaf ve sanatkarlarımıza bayrak hediye ediyoruz. Bütün esnaflarımızı dükkanlarını şanlı Türk bayraklarını asmaya davet ediyoruz.”

Başkan Tural, konuşmasının ardından hazırlanan bayrakları esnaflara dağıtmak üzere oda başkanlarına teslim etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

18 Eylül 2015 Cuma 17:40

ıspartam yazıklar olsun ya. sehıdını nasıl unuttun yada unutturdun nasıl hdp ye nasıl vekıl basvururdurursun.

Mahmut Yılmaz

17 Eylül 2015 Perşembe 18:49

Teşekkürler sayın başkan allah belasına versin bu lanet terörün bayragımızı indirtmeyecegiz ezanımızı dindirtmeyecegiz vatanımızı böldürtmeyecegiz. Bunu tüm dünya böyle bilsin.

Yezitler

17 Eylül 2015 Perşembe 22:00

Peki seçimde kime vericeksin PKK kankisi AKP yemi yoksa AKP bastonu MHP yemi. O zaman sen kendine inanıyormusun. Şehitlerin katilinin yardakçısısınız.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR