03 Mayıs 2024 Cuma

Mehmet Selim Tüzün toprağa verildi

Mehmet Selim Tüzün toprağa verildi

Isparta

Isparta-Antalya karayolunda yolcu otobüsüyle otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Isparta Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'nde görevli Mehmet Selim Tüzün memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Isparta- Antalya kara yolunun Karacaören mevkiinde meydana geldi. Antalya'dan Isparta yönüne giden Volkan B. yönetimindeki 34 CYN 069 plakalı yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen Mehmet Selim Tüzün idaresindeki 03 FZ 096 plakalı otomobil çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, otomobil sürücüsü Mehmet Selim Tüzün'ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Jandarma tarafından olayla ilgili soruşturma başlattı. Mehmet Selim Tüzün'ün Isparta Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'nde görev yaptığı öğrenildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Isparta Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personeli Mehmet Selim Tüzün’ün cenazesi bugün Afyonkarahisar ili Dinar İlçesinde Ulu Camide kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğunu uğurlandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mustafa GÜrdal

22 Nisan 2024 Pazartesi 09:53

Rabbim rahmeti ile muamele eylesin. İyi, güleryüzlü, sıcakkanlı bir insan olarak tanırdım kendisini. Geride kalanlarına sabırlar diliyorum.

Hza

22 Nisan 2024 Pazartesi 08:07

Allah rahmet eylesin, güleryüzlü çok iyi bir insandı . DUBLE YOL YAPAMAYANLARIN VEBALİ BÜYÜK

Mustafa Erdoğan

22 Nisan 2024 Pazartesi 07:43

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Ailesine Rabbım sabırlar versin

oğuz

21 Nisan 2024 Pazar 23:40

Mehmet Selim Tüzün kardeşime Allahtan rahmet diliyorum. Rabbim mekanını cennet eylesin deprem bölgesinde görev almıştık çalışkan iyi bir insandı. Sevenlerinin ve ailesinin başı sağolsun çok üzgünüm.

Nermin kok

21 Nisan 2024 Pazar 22:44

Cok kiymetli arkadasimizdi.sevenlerini derinden uzdu

Vatandaş

21 Nisan 2024 Pazar 21:48

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun; Rabbim geride kalanlarına sabır metanet versin inş.ISPARTALI HEMŞEHRİLERİM LÜTFEN BU YOLUN BÖLÜNMÜŞ YOL YAPILMASI ADINA CİMERDEN ŞİKAYETLERİNİZİ ULAŞTIRMA BAKANLIĞINI SEÇEREK GÖNDERİNİZ.

Trafik ADAM

21 Nisan 2024 Pazar 21:23

Allah rahmet eylesin.Trafik Kanunu Madde 52 a "Kavşaklara yaklaşırken,dönemeçlere girerken, tepe üstlerine yaklaşırken, dönemeçli yollarda ilerlerken, yaya geçitlerine, hemzemin geçitlere, tünellere, dar köprü ve menfezlere yaklaşırken, yapım ve onarım alanlarına girerken, hızlarını azaltmak" zorundadırlar. Yine madde 54-b/5Gidiş ve geliş için birer şeridi bulunan iki yönlü trafiğin kullanıldığı köprü ve tünellerde, Sürücülerin önlerindeki bir aracı geçmeleri yasaktır."Der! İşte kazanın özeti!

Aydın E.

21 Nisan 2024 Pazar 21:15

Allah Rahmet Eylesin

Spartalı

21 Nisan 2024 Pazar 20:17

Allah rahmet eylesin, bende o gün Isparta dan Antalya'ya gittim sabah erken saatlerde ve inanın her arabaya binen kendini yolların hakimi sanıyor, KAzak 2 tünelinde bir araç beni solladı ama inanın karşı hiç gözükmüyor ve ben o kadar korktum ki bir kaza olsa ikimizde bittik. O yol kuralsız sürücüler için değil. Eğer her ortamda sollarım diyorsa birisi Burdur Antalya yolunu kullansın

Joker

21 Nisan 2024 Pazar 18:17

Allah gani gani rahmet eylesin çok kıymetli bir abimiz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR