26 Nisan 2024 Cuma

ESNAFIN İSTEDİĞİ GİBİ OLACAK !

ESNAFIN İSTEDİĞİ GİBİ OLACAK !

Isparta

ITSO, Esnaf Odaları, Eczacılar Odası ve Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ile toplantı yapan AKFEN CEO'su Erciyas, şehir eczanesinin ticari alanlarının "nasıl kullanılması" gerektiğini sordu ve yurt ile işyerleri için olumlu cevap aldı.

 

Isparta şehir hastanesi inşaatını yapan AKFEN Holding,ticari sahanın "nasıl kullanılması gerektiği" ile ilgili önemli birtoplantı düzenledi. AKFEN Holding CEO'su İrfan Erciyas, dün öğleden sonra BARİDA Otel'de ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ITSO yöneticileri,Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural, Birlik yöneticileri, Eczacılar Odası Başkanı Saygın Gargın ve oda yöneticileri ile Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ile toplantı yaptı. Erciyas toplantıda, hastanenin arka kısmında bulunan ticari sahada Isparta esnafını sıkıntıya sokmadan hizmet etmek istediklerini belirterek, 70 bin m2'lik alanda işyerleri ile birlikte üniversite öğrenci yurdu yapmak istediklerini söyledi.

 

Toplantıya katılanlar tek tek söz alarak görüşlerini açıkladı. Toplantıda 70 bin m2'lik alanın 35 bin m2'sina öğrenci yurdu, 35 binm2'sine ise işyerlerin yapılması konusunda ortak noktada buluşuldu. Isparta esnaf ve sanayicisi adına toplantıya katılanlar üniversite öğrencisine yönelik yapılacak yurda karşı olmadıklarını, destek verdiklerini belirttiler. AKFEN Holding CEO'su İrfan Erciyas ise esnafın istediği şekilde bir yapılanma oluşturacaklarını belirterek:"70 bin m2'lik alanı en iyi şekilde değerlendirmeyi planlıyoruz. Esnafımızın istediği neyse onu yapacağız. 35 binm2'lik alana ihtiyaç duyulacak işyerlerini, 35 m2'ye de KYK'ya kiralanmak üzere üniversite öğrenci yurdu yapmayı planlıyoruz. Arkadaşlarımıza ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. AKFEN Holding şehir hastanesini 2016 yılının Ekim ayına hizmete açmayı planlıyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR