18 Nisan 2024 Perşembe

ESNAFIN BAŞKANLARINDAN BELEDİYE BAŞKANLARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ESNAFIN BAŞKANLARINDAN BELEDİYE BAŞKANLARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Isparta

S.S. 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı Ahmet Tural ve esnaf odalarına bağlı başkanlar  Gönen, Keçiborlu, Uluborlu ve Senirkent’te 31 Mart yerel seçimlerinde seçilen belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

S.S. 6. Bölge ESKKK Birliği Başkanı Ahmet Tural ve esnaf odalarına bağlı başkanlar  ilk olarak Gönen’de Belediye Başkanı seçilen Osman Kesmen’i ziyaret etti. Kesmen’e görevinde başarılar dileyen Tural ve oda başkanları ardından Keçiborlu’da ikinci kez belediye başkanı seçilen Yusuf Murat Parlak’ı ziyaret etti. Parlak’a başarılar dileyen Tural ve oda başkanları, Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna ve Senirkent Belediye Başkanı Kadir Heybeli’yi de ziyaret etti. Tural, “31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Belediye Başkanlığına seçilen belediye başkanlarımızı ziyaret ettik. Hayırlı olsun temennisinde bulunarak hasbıhal ettik.  Ziyaretimiz esnasında göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı belediye başkanlarımıza  teşekkürlerimizi sunar, ilçe halkımız ile esnaf sanatkarımız açısından hayırlı ve uğurlu olması temennisi ile çalışma hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Başkan Tural, diğer ilçelerdeki belediye başkanlarına da hayırlı olsun ziyaretlerinin süreceğini kaydetti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kurakkent

13 Nisan 2019 Cumartesi 00:15

Kadir Heybeli baskanım tekrar hayırlı olsun inşallah Allah yar ve yardımcın olsun inşallah dik dur eğilme sengetli seninle

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR