25 Nisan 2024 Perşembe

ESNAFI İÇİN ESNAFI UYARDI

ESNAFI İÇİN ESNAFI UYARDI

Isparta

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK beraberinde Zabıta Müdürü Ümit Metin ile birlikte Eğirdir çarşı merkezinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek kendi araçlarını işyerleri önüne değil de Hükümet Meydanına park etmeleri konusunda ricada bulundu.

Eğirdir çarşı merkezinde araç yoğunluğu nedeni ile zaman zaman bir çok sıkıntılar meydana geliyor. Bundan böyle esnaflar araçlarını işyerleri önüne park etmeyecek. Böylelikle hem görüntü kirliliği önlenecek hem de esnaflardan alış verişe gelen vatandaşlar rahatlıkla araçlarını park edip, alış verişlerini yapacaklar. Vatandaşların ise alış veriş dışında uzun süreli park etmeleri yasaklandı. Bu güzel uygulamadan dolayı Eğirdir Esnafları Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’e teşekkür ederek uygulamaya tam destek verdiler.

Belediye Başkanı Veli Gök’ün ziyaretler sırasında Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün, EGİDAD Başkanı Osman Gök ve Gök Sigortacılık’ada girip uyarması ‘Sizlerin cezaları daha fazla olacak’ demesi neşeli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sinekden bıktıkkkk

13 Haziran 2019 Perşembe 18:08

Sayın başkan sinek olayına çözüm getirsin artık eğirdirn en güzel zaman üç ay ondada sinekden oturulmuyo ne balkona çıkılıyo ne sokakta yürünüyor eğirdirin sineğinide haber yapın artıklkk

ahmet

13 Haziran 2019 Perşembe 12:57

Sinek başka sinek şu sinekleri çöz bomba 32 bunu haber yapsın atmden para çekemedim geçen sene sinek yüzünden

Efe

13 Haziran 2019 Perşembe 10:45

Eğirdir otoparkta ziyade sinek ve kelebek için acil önlem alınması gerekiyor insanlar dışarı çıkamaz oldular

Mehmet

12 Haziran 2019 Çarşamba 16:10

Başkan bunu okuyorsan onu bunu bırak sinek işini çöz ahırda o kadar sinek olsa durmaz eğirdirli mal dan beter olmuş kime sorsam napalım oluyor diyor bu kadar sinek olmaz ...

Hasan

12 Haziran 2019 Çarşamba 13:34

Bahse Konu durumun Aynısını Mümkünse Isparta'da olması dileğiyle. Ancak güzelim Ispartamız da esnaflar maalesef ana yolu işgal edip görüntü kirliliği yaptıkları gibi bir üstüne üstlük kaldırımı da işgal ediyorlar. Hatta ana yollara, yani işyerlerinin önüne kendi araçlarını koyabilmek için duba vs. araç gereçle işgal ediyorlar....Bırakın normal vatandaşın araç koymasını, müşterinin araç koymasına bile müsaade etmiyorlar. Koyunca da siz buraya niye koydunuz diye kavga ediyorlar. İnşaallah Çözülür.

Mustafa

12 Haziran 2019 Çarşamba 12:18

Sivas Belediyesi'nin eski sanayi bölgesindeki yıkıma esnafların kullandığı tuvaletlerden başlaması nedeniyle isyan eden bir abimiz geldi aklıma. O hesap Eğirdir esnafı da belediyenin önüne park edecek :)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR