26 Nisan 2024 Cuma

ESNAF BORCUNA SADIK!

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, geçen yıl esnafa toplam 14 milyon 178bin TL'lik kredi kullandırdı. Takip oranı yüzde 4 gerçekleşti

Isparta

Devletin sağladığı sübvansiyonla esnaf ve sanatkarlara ucuz kredi imkanı sunan Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, 25 milyon TL'lik plasmana ulaştı. Isparta EKK, düşük takip oranıyla bölgenin enbaşarılı 4 kooperatifi arasında yer alıyor.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Göller Bölge Birliği ve Isparta EKK Başkanı Ahmet Tural, esnafların devletin destekleriyle sağlanan bu kredi imkanından üst düzeyde faydalandığını söyledi. 2015'de 14 milyon 178 bin TL'lik kredi kullandırıldığını belirten Tural, Isparta EKK'nın yüzde 4 gibi düşük takip oranıyla çalıştığına dikkat çekti.

            Isparta esnafının borcuna sadık olduğunun bu oranla da ortaya çıktığını belirten Tural, bölgedeki 1.grup 4 kooperatif içerisinde Isparta'nın da yer aldığını bildirdi.Tural, 1.grup kooperatif statüsü nedeniyle 150 bin TL'ye kadar kredi kullandırabildiklerini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet boyacı

13 Ocak 2016 Çarşamba 03:03

gercekten esnafa can suyu güzel birşey allah razı olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR