19 Mart 2024 Salı

Eski Rektör İbicioğlu Gözlatında

Eski Rektör İbicioğlu Gözlatında

Isparta

Isparta merkezli 4 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Parelel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda, eski Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu'nun da aralarında bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığınca,FETÖ/PDY'ye yönelik 4 ilde yürütülen soruşturma kapsamında 56 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Polis ekiplerince belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda, aralarında SDÜ Rektörü İbicioğlu ile bazı öğretim görevlileri veiş adamlarının da bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında 6 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

KARAYOLU İLE ISPARTA'YA GETİRİLİYOR

Parelel yapı operasyonunda eski Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, memleketi Adana'da gözaltına alınmıştı. İbicioğlu'nun karayolu ile Isparta'ya getirildiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

üniversiteli

14 Mart 2016 Pazartesi 16:00

üniversiteye bunların zamanında alınana öğretim görevlilerini iyi incelemek lazım

Hüseyin Dilaver Ertan

14 Mart 2016 Pazartesi 11:43

SDÜ Öğretim üyesi rahmetli kardeşim Yrd.Doçent Adnan Ertan ı ölüme ****üren sebebler arasında Cemaatın PSKOLOJİK BASKILARININ DA OLDUĞUNU BİLİYORDUM.Şikayetimiz o zaman dikkate alınmamıştı.Tekrar kardeşim adına müdahil olarak suçlulardan şikayette bulunup müdahil ve müşteki olarak bu davaya katılacağım.

ali

14 Mart 2016 Pazartesi 10:23

daha iyi günleri bu bar fedaisinin zalimliğin sonu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR