29 Mart 2024 Cuma

ESKİ OTOGARIN YIKIMINA BAŞLANDI

ESKİ OTOGARIN YIKIMINA BAŞLANDI

Isparta

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü’nün seçimler öncesi en önemli vaatlerinden biri olan AİLE YAŞAM MERKEZİ’nin yapımı için süreç hızlandı. Bu çerçevede, eski otogar binasının yıkımı için çalışmalar başladı.

Yalvaç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yıkım çalışmaları başlatılan otogarda, öncelikle geri dönüşüm unsuru olan malzemelerin temizlenmesi çalışmalarının yürütüldüğü, bu çalışmaların bitirilmesinin ardından binanın tamamen yıkılacağı kaydedildi.

Yıkım çalışmalarının birkaç hafta içerisinde tamamlanmasının ardından, arazide bulunan diğer unsurların da sırayla temizleneceği öğrenildi.

Diğer yandan, planlama çalışmaları tamamlanan AİLE YAŞAM MERKEZİ ile ilgili olarak da ihale sürecinin önümüzdeki aylarda başlamasının beklendiği ifade edildi.

Vatandaşlar, Başkan Tütüncü’nün seçimin hemen ardından projelerle ilgili çalışmalara hızla başlamasından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ADİL

15 Nisan 2019 Pazartesi 16:43

yeni otogar şehrin dışında sabahları falan garaja gidecekseniz taksi tutmanız gerek dışardan gelenler hazırlıklı gelsin

Vatandaş

14 Nisan 2019 Pazar 13:35

Keşke ihalesini falan yapıp en sona yıkımı kalsaydı yıkıp molozu kaldırmak en fazla 10 gün sürer sonra orası öylece kalır ihaleye çıkacakta bi firma alacakta yapmak için proje hazırlatacakta diğer seçimi de bulur oranın yapılması

Keçiborlulu

14 Nisan 2019 Pazar 08:55

Yeni otogar nerede şimdi ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR