27 Nisan 2024 Cumartesi

Eski MHP Belediye Başkanı Partisinden İhraç Edildi

MHP eski belediye başkanı partisinden ihraç edildi.

Isparta

MHP Merkez Disiplin Kurulu'nun aldığı ihraçkararında,1999-2004 yılları arasında Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi BelediyeBaşkanlığı yapan, İl Disiplin Kurulu Başkanı MKYK Üyesi ve Milliyetçi HareketPartisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin talebesi olan Mehmet Güven'in,parti organlarının30 Mart yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi ŞarkikaraağaçBelediye Başkan adayı İsa Çarkacı'yı desteklediği iddia edilerek partiden ihraçedildi.

 

Kararda, Güven'in partinin ortak ve kahir ekseriyetle alınankararını tanımayarak parti içi disipline uymadığı, birlik ve dirliği bozucu eylemleryaparak başka partinin adayını desteklediği ileri sürüldü. Kararda,yerelseçimlerde parti karar ve politikaları aleyhine açıkça çalışmalar yapması nedeniyleparti tüzüğünün disiplin suç ve cezaları gereğince parti üyeliğinden kesinolarak çıkarılarak ihraç edilmesine oy birliğiyle karar verildiği bildirildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

karaagaclı

23 Ekim 2014 Perşembe 10:02

ihraç edilen kişi zaten paralelci,geç kalınmış bir karar,ancak bu mhp den olmaz, hem isparta ve ilçeleri için hemde türkiye için,yeni, bir parti oluşumuna şuan ihtiyaç var mevcutları yetersiz.

Objektif

23 Ekim 2014 Perşembe 09:08

Ispartanın sosyal yapısına bakıldığında MHP 1. sırada olması normaldir her ne hikmetse MHP Ispartada hep zorlanır nedeni ise kazan hep kaynar. İl Başkanı Yalçın partiyi düşünmez sadece kendini düşünür.Merkez İlçe Başkanıyken İl Başkanını defalarca Gen.Merk. şikayet etmiş tek hedefi M.Vekili olmak olan birisidir.Ankara'dan sordularsa Ş.Karaağaç neden kaybedildi hemen Güven'e fatura eder kılıfına uydurur. Günaydın hakkında söyledikleri internete düşmemişmiydi.Partiyi bitirmek üzere geldi galiba

Vatansever

22 Ekim 2014 Çarşamba 17:31

Sayın parti yetkilileri, bahse konu arkadaşlar naptı bilmiyorum belki haklı belki haksızdır. ama bence partinizdeki paralel yapıya mensup kişileri önlem ile başlasanız sizin ve partiniz açısından daha iyi olur, paralelin sizinle ilgili hesapları var tüm türkiyede olduğu gibi,herkesin bildiği üzere. Partide gelen giden yok, üretme sıfır, bu da mevcut başkanın basiretsizliği,İdareclik zaafiyeti, belediye başkanının da parti ile diyaloğunun sıfır olmasından dolayıdır.kan kaybediyorsunuz bilginizeee

ek

22 Ekim 2014 Çarşamba 16:55

Yanlış işler bunlar.Siyaset adam kazanma sanatıdır ,kaybetme değil

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR