29 Mart 2024 Cuma

Eski Isparta Emniyet Müdürü Or: BM ve AGİT'te VİP torpil işlemiyor

İç Güvenlik Paketi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanması sonrasında resen emekli edilen emniyet müdürleri, Kızılay Güven Anıtı'nın önünde eylem yaptı. Birleşmiş Milletler (BM) Kosova ve Liberya Misyonu'nun...

Isparta
İç Güvenlik Paketi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanması sonrasında resen emekli edilen emniyet müdürleri, Kızılay Güven Anıtı'nın önünde eylem yaptı. Birleşmiş Milletler (BM) Kosova ve Liberya Misyonu'nun yanı sıra NATO çalışma grubunda da yıllarca çalıştığını belirten Eski Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, “Avrupa standartlarında mesleki birikimi olmayanların bu sınavı geçmesi mümkün değildir. Çünkü burada VİP torpil işlemiyor.” dedi.

'BİZDEN HAİN ÇIKMAZ'

Emekli edilen emniyet müdürlerinden Dr. Murat Koçak’ın annesi Pakize Koçak, oğlunun Türkiye'ye faydalı olabileceği bir dönemde kanun zoruyla emekli edildiğini ifade etti. Anne Pakize Koçak, oğlunun görev yaptığı süre zarfında da yanlış bir iş yapmadığını kaydetti. Baba Seyit Ahmet Koçak ise kendisinin de bir polis olarak bu ülke için 26 yıl gururla görev yaptığını söyledi. “Bizden hain çıkmaz” diyen baba Koçak, “Bu zulmü yapanlara sesleniyorum! Artık buna bir son verin. Bu zulmü artık daha fazla yapmayın. Bizler vatanını seven, vatanı için canını dahi vermekten sakınmayın insanlarız. Bizi ve evlatlarımızı ‘düşman' diye adlandıranları da kınıyorum. Ancak şunu bilsinler ki; kimse acından ölmüyor. Hayat bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.

'BM TARAFINDAN MADALYA İLE ÖDÜLLENDİRİLDİM'

Eski Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or da polis akademisini bitirdikten sonra Ankara Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü'nde master yaptığını aktardı. Emniyet teşkilatı içerisinde Birleşmiş Milletler (BM) Kosova ve Liberya Misyonu'nun yanı sıra NATO çalışma grubunda da yıllarda çalıştığını kaydeden Or, “Bu çalışmalarımdan dolayı BM tarafından madalya ile ödüllendirildim. Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı'nda (AGİT) polis danışmanı olarak görev yaptım. BM ve AGİT sınavlarını yazılı ve sözlü olarak kendileri yaparlar. Avrupa standartlarında mesleki birikimi olmayanların bu sınavı geçmesi mümkün değildir. Çünkü burada VİP torpil işlemiyor.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Cafer Selam

02 Aralık 2016 Cuma 01:56

Agit te torpil işlemiyormuş mış da MuşHele gel sen Terör Örgütü üyeliğinden bir teslim ol bir cezaevine gir Memoş EfendiŞimdi kurtarsın sizi Fethullah

Z. BULUT - KINACI

02 Mayıs 2016 Pazartesi 12:07

Şovmenliğin de senin kurtarmaya yetmedi be mehmet,cim. Bu daha iyi günlerin daha dur. Okadar personelin bedduası elbet birgün tutacak. Suçu günahı olmayan personelle uğraştın. Beter ol.

Vatandaş

11 Mayıs 2015 Pazartesi 16:11

Remzi bey görüşünüze katılmıyorum,Sizin dediğiniz gibi olanlar hala çalışıyor,onlar emekli edilmedi

REMZİ MADEN

11 Mayıs 2015 Pazartesi 10:46

HAKKI İÇİN YÜRÜYEN MEMURU İŞÇİYİ COPLA BİBER GAZI İLE TOMA İLE EZDİNİZ MASUM İNSANLARI DEVLETİN SİLAHLARI İLE YOK EDİP BİRİLERİ SİZE DESTAN YAZDINIZ DİYORDU. NE OLDU SADECE EMEKLİ EDİLDİNİZ.ETME BULMA DÜNYASI

Davraz dağı misali

11 Mayıs 2015 Pazartesi 10:41

Makamına güç veren nadir müdürlerdendi onlarca araba Aldı mehter Marşıyla açılış yaptı şerefiyle dürüstlüğü ile Tanındı Allah utandırmasın. Kendisiyle gurur duyuyoruz Allah yolunu açık etsin

Vatandaş

11 Mayıs 2015 Pazartesi 04:16

Birileri suç işler,Türk Polisi suç üstü yakalar,Suçlarını kapatmak için koskoca bir teşkilat lav edilir.Ama Allah'ın izniyle gün gelir her şey ayan beyan ortaya dökülür.

Vatandaş

11 Mayıs 2015 Pazartesi 04:16

Birileri suç işler,Türk Polisi suç üstü yakalar,Suçlarını kapatmak için koskoca bir teşkilat lav edilir.Ama Allah'ın izniyle gün gelir her şey ayan beyan ortaya dökülür.

Devlet görev verir memur yapar

10 Mayıs 2015 Pazar 21:23

Devlete hizmet edenler iyi bilirki; devlet görev verir memuruda yapar. Emeklilikte devletin uygun gördüğü bir görevdir. Bunu anlamayan devlet memuru bu devlete demekki lazım değildir!

Araç

10 Mayıs 2015 Pazar 16:15

Emniyete çok Sayıda araç gereç Aldı,Isparta için bir şanstı ama kıymeti bilinmedi

Hasan

10 Mayıs 2015 Pazar 16:07

Müdür beyin zamanında 155 i aradık mi, 2 dakikada ekip gelirdi.

Eğirdirli

10 Mayıs 2015 Pazar 16:00

Eskiden Gölde biri boğulunca, 3-5 gün Gölün kenarında cesetin dışarı çıkmasını beklerdik.Şu 24 saat görev yapan Balık Adamlar var.Allah Or müdürden razı olsun.

Polisevi

10 Mayıs 2015 Pazar 15:43

Polisevini 5 yıldız yaptı ve Vatandaşa açtı.

Sidreli

10 Mayıs 2015 Pazar 15:20

Emniyete kısa zamanda çok işlet yaptı

Basın

10 Mayıs 2015 Pazar 15:17

Yapılan eylem değil,basın açıklaması

Polis

10 Mayıs 2015 Pazar 15:12

Isparta Emniyeti Or'dan önce ve Or'dan sonra diye hatırlanaçaktır

Eğirdirli

10 Mayıs 2015 Pazar 15:10

Eğirdir ilçe Emniyet Müdürlüğü Binasının yapılmasında çok emeği geçti.Allah Razı Olsun

Çünürlü

10 Mayıs 2015 Pazar 15:06

Halkın içinde, adam gibi adamdı,Belediye seçimini kaybedenler faturayı Müdür'e kesti

Kaymakkapılı

10 Mayıs 2015 Pazar 15:03

Böyle kaliteli müdür az bulunur

Ispartalı

10 Mayıs 2015 Pazar 15:02

Isparta'ya daha böyle bir emniyet müdürü gelmemişti,Seçim kaybedildi fatura emniyete kesildi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR