29 Mart 2024 Cuma

ESKİ HASTANE BİNASI TEHLİKE SAÇIYOR

ESKİ HASTANE BİNASI TEHLİKE SAÇIYOR

Isparta

Nurettin ARKAN/YALVAÇ - YALVAÇ'ta yeni hastane binası yapıldığı için boşaltılan eski Doğum evi ve Çocuk Hastanesi binasının bakımsız hali, vatandaşları hem korkutuyor hem de tepkisine neden oluyor.

Yalvaç Belediyesi tarafından huzur evi olarak inşa edilen ancak 1997 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından kiralanarak Doğum evi ve Çocuk Hastanesi olarak kullanılan 5 katlı bina, 2014 yılında yeni hastane binası yapılınca boşaltılarak belediyeye devredildi. Deprem testlerinden geçemeyen 3 bin 54 metrekarelik alan üzerine inşa edilen binanın kapısına kilit vuruldu. 2 yıldır kullanılmayan bina, bakımsızlık nedeniyle tehlike saçıyor. Pencere ve kapı camları kırılan yapının, alkol ve uçucu madde bağımlılarının mekanı olduğunu iddia eden vatandaşlar, çözüm istedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

GÜZEL TÜRKÇEMİZ ADINA

08 Eylül 2016 Perşembe 10:26

BU BİNA OLACAK YA GEREKSİZ

Vatandaş

07 Eylül 2016 Çarşamba 16:39

Tekinin yaptığı her iş böyle çürük.

yalvaçlı

07 Eylül 2016 Çarşamba 15:07

sadece bu bina mı şehrin göbeğindeki eski hastane binası antokya otel binası ve nicesi, bunlara ayyaşlar bağımlılar bulaşmamış olsa dahi sıfırdan kamu binalarına milyonlar ödenip bu binalar kullanılmıyor ve devletimiz zarara uğruyor. yalvaçda bakıma muhtaç yaşlılar var yeniden huzur evi yapılabilir, öğrenci yurdu ihtiyacı çok yurt yapılabilir ben bu cahil halimle düşünüyorum ama yetkililerimiz ne alemde bilemem...teşekkürler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR