19 Mart 2024 Salı

ESKİ HALİNDEN ESER YOK ŞİMDİ.

ESKİ HALİNDEN ESER YOK ŞİMDİ.

Isparta

Isparta’nın gözde ve tarihi yerlerinden biri olan Tuhafiyeciler Sitesi’nde esnaf adeta kan ağlıyor. Bunun nedeni ise sitenin eski cazibesini kaybetmesi olarak görülüyor. Peki, Isparta’nın ilk alışveriş merkezi olan tuhafiyeciler sitesi eski günlerine tekrar nasıl kavuşabilir? Bu soruyu site esnafları yanıtladı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

dosteli.

20 Ekim 2016 Perşembe 02:43

maalesef bizim esnafımız yenilikçi değil kendini geliştiremiyor klasik esnaf profili artık geride kaldı büyük firmalar pazarı paylaşıyor küçük ölçekli esnaf eziliyor .biraz kendilerini aşmaları gerekiyor artık sanayi esnafı gibi sök uğraşmadan yenisini tak zihniyeti bitmeli .koskoca ıspartada mazda aracımı tamir edecek usta yok parça yok.yani uzun lafın kısası esnafımız yenilenmeli 5 kişi birleşip kendilerine pazar yaratmalılar denizli örneği burnumuzun dibinde .artık birbirimize güvenmeliyiz.

MEHMET

19 Ekim 2016 Çarşamba 10:34

Fatih Çarşısıda dikkate alınsın canlandırılsın

esnaf

18 Ekim 2016 Salı 19:02

tuafiyeciler sitesi ayakkabıcılar sitesi ve 20 ekim sitesi üçünede bir el atılması lazım şehrin göbeğinde kanayan yara bunlar

dağlı

18 Ekim 2016 Salı 17:26

Tuhafiyeciler sitesi yeni Türkiyenin ekonomik modeline uymadıığı için yapı ve zihniyetini değiştirmesi gerekir.

Isparta

18 Ekim 2016 Salı 10:52

Isparta oteli ihaleye verilmeden önce kavaklı camiden sonra tuhafiyeciler sitesi ve otele kadar yıkılıp modern bir otel ve avm aşağısı kocaman bi otopark olurdu.

Şehir Plancısı

18 Ekim 2016 Salı 10:14

Yıkılması gereken bir yapı. Belediye İşhanı ve Tuhafiyeciler Sitesi de dahil o bölgede bazı yapılar daha yıkılırsa güzel bir kent meydanı olur. Arka sokaklardaki tarihi yapılarda ortaya çıkar ve restore ile harika olur.

Adil

18 Ekim 2016 Salı 09:18

Otopark yokkkk.

çünkü

18 Ekim 2016 Salı 02:24

ıspartanın yapılaşmasının en bozuk olan yeri çünkü. bir il gibi değil adeta köy gibi. koca bir kargaşa. işim düşmedikçe hiç gidesim gelmiyor çarşıya. ruhu daralıyor insanın. şehri biraz açın yayın mesela belediye binası daha sakin bir yere taşıyın herşey dipdibe ama bizde dahada önüne otoparklar yapılıyor kargaşa artıyor.

dağlı

18 Ekim 2016 Salı 17:25

Belediyenin yeri ****et uygun, kamu hizmet binalarını neden şehir dışına taşıyorsunuz. Yeni rant alanları yaratnmak içinmi. ITSO'nın şehir dışına taşınması biz üyeler için son derece kötü oldu.

tuvaletler kilitli

17 Ekim 2016 Pazartesi 22:52

wc kilitli,merdivenler çalışmıyor,daha çoooooook beklersiniz vatandaşı ,ısparta eski ısparta değil artık.yılar önce buranın kapısında bekci vardı çoluk çocuğu içeriye almazdı , hatırlayanlar bilir,beter olun diyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR