23 Nisan 2024 Salı

ESKİ GÜNLERDE DEĞİLİZ

ESKİ GÜNLERDE DEĞİLİZ

Isparta

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sıcaktan kaçmış biraz dinleniyorsak, baştan kabul edelim: Koronavirüsün olmadığı yerde ve eski günlerde değiliz" dedi.

Bakan Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, vatandaşları koronavirüse karşı uyardı. Koca, "Ağustosun tam ortası. Hafta sonu. Sıcaktan kaçmış biraz dinleniyorsak, baştan kabul edelim: Koronavirüsün olmadığı yerde ve eski günlerde değiliz. Aynı evde yaşamadığınız herkesle mesafeli olun. Civarda hiç yabancı yoksa maske çok şart değil. Kalabalık tatil? Marttan beri riskli" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Blimselakıl

16 Ağustos 2020 Pazar 15:25

Agızda nefes almaktan dolayı nemlenmiş kir ve mikrop yuvası olmuş bir Maske bırakın Korumayı İNTİHAR dan Başka birşey değildir. Ayrıca gözle görülmeyen toz zerresinden Küçük bir virüs rahatlıkla maskenin gözeneklerinden 100 lerce defa bile girebilir. Virüs 0,11 mikron maske hava gözenekleri 0,20 mikrondur şimdi bu durumda hiç mümkünmüdür maskenin koruması .? Zaten virüslerin tek düşmanı Oksıjendir onu da kestinizmi maskeyle siz düşünün artık sonucunu daha ne söyleyeyim ki ben.

mz

16 Ağustos 2020 Pazar 10:22

AÇIK YERDE TEK BAŞINIZA MASKE ŞART DEĞİL AMA KAPALI YERDE VE AÇIK YERDE KALABALIK İÇİNDEYSENİZ MASKE ŞART. KAPALI YERDE SİZDEN 3-4 SAAT ÖNCE VİRÜSLÜ BİRİSİ ORAYA GİRDİYSE HAVADA PARTİKÜLLER KALIYOR. AMA DÜĞÜNLER ASKER UĞURLAMASI EĞLENCE TATİL YASAKLNMALI

Vatandaş

16 Ağustos 2020 Pazar 06:52

gülkent32 maske alınacak viral yükü düşürür. Bu nedenle grip gibi atlatmak veya yoğun bakımda entübe edilmek sana kalmış. Dsö onu ilk başta söyledi ve sonra düzeltti. Bu yazdıkların yüzünden ölecek her insanın vebali üstüne olur. Maske takın ama düzgün takın. Nefes alamıyorum ondan takmıyorum diyenler havluyu ıslatıp ondan nefes alsın. İşte corona bu havluyla nefes aldırıyor.

gülkent32

15 Ağustos 2020 Cumartesi 23:59

Nihayet sayın bakanımz kalabalık yoksa maske şart degil dedi teşekkür ediyorz kendisine. Maske degil mesafe ve beden temizligi önemlidir D.S.Ö bile hasta olmayan maske takmasın Riskli ve saglıksızdır dedi hala maske maske diyenler varya yeter bırakın bu sürü psklojısini artık arkadaşlar.!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR