20 Nisan 2024 Cumartesi

ESKİ BAŞKAN SARIGÜL’DEN DAVRAZSPOR’A TAM DESTEK

ESKİ BAŞKAN SARIGÜL’DEN DAVRAZSPOR’A TAM DESTEK

Isparta

Memleket sevdalısı Isparta Davrazspor eski Başkanı Bülent Sarıgül, pembe-yeşilli takıma yeni sezonda başarılar dileyerek maddi destekte bulundu.

İstanbul’da yaşamasına rağmen memleketine demir çelik sektörünün lider markalarından BLS’yi üretim fabrikasını memleketine kazandıran Isparta Davrazspor eski Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, pembe-yeşilli takıma maddi destek oldu.

Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, eski Başkan Sarıgül’ü bürosunda ziyaret ederek ismine yazılı özel forma ve plaket takdim etti.

Başkan Bolat, “Şimdiye kadarki desteklerinden dolayı Bülent Bey’e teşekkür ederiz. Bülent Başkanın Davrazspor’a olan desteği ve ilgisi bizleri mutlu etmiştir. Kendisini maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

Isparta Davrazspor’a yeni sezonda başarılar dileyen Sarıgül, “Isparta Davrazspor’un başarılı olmasını canı gönülden istiyorum. Ali Bolat Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine de başarılar diliyorum. Başkanlığım dönemimizde üzerime düşeni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Sezon sonunda inşallah özlenen şampiyonluk gelecektir. Bu vesileyle de tüm hemşerilerimize ve taraftarlarımıza sevgi ve selamlarıma gönderiyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

01 Eylül 2018 Cumartesi 01:40

Maçtan sonra hiç haber veya açıklama göremedik.Ne hocadan veya sportif direktör ten.Acilen taraftarların yazdıklarına kulak verilmesi gerekir.Bu taraftar takımının kötü olmasını istemiyor.Harcanan maddi manevi emeklere üzülüyor.3-4 takviye şart.Gırvet forvet arkası sol bek Acilen gerekli.

Isprt

31 Ağustos 2018 Cuma 23:01

Erkan Başpınar adam gibi adam Ispartaspor sevdalısı elini taşın altına koydu bu adam.Yönetime yazılıp menfaati olmayınca istifa edip Emre’lere gidenlere sorun

KADİR UYAR

31 Ağustos 2018 Cuma 22:59

transfer fotğrafi serkan başpınar...destek fotoğrafı serkan başpınar.seyirciye hakaret serkan başpınar bunlardan yönetici olmaz.. ancak Şovmen olur.her halde bu gidişle o sene bu sene değil hümeyra nın bir şarkısını dinleyeceyiz...ÇOK SENELER GEÇTİ dönen yok seferinden....

Taraftar

31 Ağustos 2018 Cuma 18:33

Maçtan sonra herkes olumlu yada olumsuz yorum yapma Hakkı'na sahiptir sen orada taraftara saldıramazsın bu Isparta davrazspor bu kişilerle başarılı olamaz

Taraftar

31 Ağustos 2018 Cuma 18:26

Geçtiğimiz kupa maçında maçtan sonra Serkan başpınar mı kardeşimi bilmiyorum benzedikleri için ikisinden biriydi kapalı girişi önünde bit taraftar takımın iyi olmadığını belirtti neredeyse o taraftarı darp edip döveceklerdi böyle yönetim şekli olmaz biz taraftarız ben okişiye şunu sormak istiyorum takım süper amatörde egemenlikte oynarken bu iki şahsı ben ****arda hiç görmedim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR