26 Nisan 2024 Cuma

EŞİYLE BİRLİKTE 8 YILDIR LASTİK TAMİRCİLİĞİ YAPIYOR

ISPARTA'DA eşiyle birlikte lastik tamirciliği yapan 33 yaşındaki Şerife Gizem Kutlu, gelen araçların lastiklerini tamir ettiğini, hava basıncı yaptığını söyledi.

Isparta

Yeni Sanayi Sitesi’nde bulunan eşine ait lastik tamircisi dükkanında 8 yıldır aralıksız çalışan 1 çocuk annesi Şerife Gizem Kutlu, işini severek yaptığını belirterek bu sayede eşine destek olduğunu belirtti.

Eşiyle 15 yıl önce evlendiğini kaydeden Kutlu, bir süre ev hanımı olarak aile yaşantısını sürdürdüğünü daha sonra ise eşine destek olmak için işe başladığını söyledi. Kutlu; “Eşime destek olmak için burada işe başladım. İlk başlarda biraz zorlandım. Genel müşteriler ilk başta çok şaşırıyorlardı. Ama daha sonradan onlarda alıştılar” diye konuştu.

Lastik tamiri yapabildiğini, hava basıncı yaptığını ve araçlara jant takabildiğini kaydeden Kutlu; “Biz emeğimizle burada beraber çalışıyoruz. Kazancımızı beraber evimize harcıyoruz.  Mutluyum. Yardım etmeye devam edeceğim”dedi.  Kutlu, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken kadınlara da bir mesaj verdi. Kutlu; “Evde oturmaktan ise bayanların da eşlerine destek olmalarını istiyorum. Ben hiçbir başka işte çalışmayı düşünmedim. Elimizin kirli olması önemli değildir”şeklinde konuştu.

Şerife Gizem Kutlu’nun eşi Gürhan Kutlu, eşiyle burada beraber çalışmaktan mutlu olduğunu söyledi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MUSTAFA

07 Mart 2016 Pazartesi 17:09

COK SEVDİMİZ ABİMİZİN EŞİDİR HERZAMAN GIPTE EDER VE HARİKA BİR AİLEDİR KENDİLERİ

İ. TERLEMEZ

14 Mart 2016 Pazartesi 17:31

BÜTÜN EV KADINLARININ ARTIK EVDEN ÇIKIP İŞ HAYATINA KATILMALARI GEREKLİ. DİĞER KADINLARA ÖRNEK OLMASI DİLEĞİYLE TEBRİKLER

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR