25 Nisan 2024 Perşembe

EŞİNİ VE KIZINI BIÇAKLAYAN KOCA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

EŞİNİ VE KIZINI BIÇAKLAYAN KOCA ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Isparta

ISPARTA'da, dün akşam tartıştığı eşi A.T.'yi (43) kolundan ve karnından, kızı H.T.'yi (19) de elinden bıçaklayarak yaralayan O.T (56), bugün emniyetteki ifadesinin ardından ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ adliyeye sevk edildi.

Karaağaç Mahallesi'ndeki olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. O.T., eşi A.T. ve kızı H.T. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine O.T., eşi A.T.'yi kolundan ve karnından bıçaklayarak yaraladı. Bu sırada araya girmeye çalışan kızı H.T. ise elinden bıçakla yaralandı. Gürültüler üzerine komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Isparta Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedaviye alındı. O.T. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yaralı eş Aysel T.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği kızı Hilal T.'nin sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kerim

02 Haziran 2018 Cumartesi 16:51

Atın içeri dinlensin

Vatandaş RIZA

01 Haziran 2018 Cuma 19:06

Çok üzücü bir durum. Tam iftar vakti, istemeyerek de olsa ufak tefek münakaşalar olabiliyor. Ama birinden biri sussa veya baba sinirlenince dışarı çıkıp gitseydi, belki bu durumlar meydana gelmezdi.Aile içi huzursuzluk son aşamasında ise de boşanma davası ile sonuçlanırdı.Ya şimdi ,ne olacak artık? Lütfen biraz daha sakin olalım...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR