29 Mart 2024 Cuma

EŞİNİ ÖLDÜREN KOCA TUTUKLANDI

EŞİNİ ÖLDÜREN KOCA TUTUKLANDI

Isparta

ISPARTA'da eşi hakkında kayıp başvurusunda bulunmak için gittiği polis merkezindeki çelişkili ifadeleri üzerine gözaltına alınan ve cinayeti itiraf eden Ferhat T.,sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Isparta’da yaşayan kamyon şoförü Ferhat T., dün akşam, Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, eşi Ümmühan T.'nin kaybolduğu ihbarında bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çelişkili ifadelerinden şüphelenerek Ferhat T.'yi gözaltına aldı. Ferhat T., sorgusunda, 15 Ekim Pazartesi günü eşini boğduğunu ve cesedini Keçiborlu- Dinar yoluna attığını söyledi. Ferhat T.'nin ifadesi doğrultusunda bölgede araştırma yapan ekipler, Keçiborlu ilçesindeki dere yatağında Ümmühan T.'nin cansız bedenini buldu.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri tarafından Keçiborlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edilen Ferhat T. ifadesi alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mahkemede eşini boğarak öldürdüğünü tekrar eden Ferhat T, eşinin kendisini aldattığını ileri sürerek, eşini çok sevdiğini ve cinayetten sonra pişman olduğunu anlattı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

17 Ekim 2018 Çarşamba 20:00

Allah kızın ailesine sabırlar versin. Ne gerek vardı. Şimdide kalkmış pişmanım çok seviyordum. Allah belanı versin sen ve senin gibilerin.hapiste çürü.sanmaki pişmanım deyince seni 2 sene sonra çıkaracaklar.en az yatarın 20 yıl.zaten 20 sene sonra çıksan hayatın hiç anlamı kalmayacak.yazık çok yazık. .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR