19 Mart 2024 Salı

EŞCİNSEL FETÖCÜ ISPARTA'DA İMAMLIK YAPMIŞ

EŞCİNSEL FETÖCÜ ISPARTA'DA İMAMLIK YAPMIŞ

Isparta

FETÖ/PDY'den aranan ve eşcinsel olduğunu belirten şüpheli M.T, AIDS testi yaptırmak için geldiği hastanede yakalandı. Antalya'nın Alanya ilçesinde AIDS testi yaptırmak için hastaneye giden M.T, burada gözaltına alındı.

Şüpheli M.T, daha sonra hakkındaki soruşturmanın yürütüldüğü Afyonkarahisar'a gönderildi.

İlişki yaşadığı erkeklerden beşi tespit edildi. Telefonu incelemeye alınan M.T'nin örgütsel konuların yanı sıra cinsel içerikli sohbetler yaptığı, Afyonkarahisar'da günlük kiralanan evlerde bu kişilerle buluştuğu belirlendi.

FETÖ/PDY'nin Isparta'daki evlerinde 2007-2010 yılları arasında kaldığı, bu dönemde ev abiliği ve 17-25 Aralık sürecinden sonra da Isparta'nın Yenişarbademli ilçesinde örgüte ait bir pansiyonun müdürlüğünü yaptığını belirttiği öğrenildi.

M.T ayrıca, Isparta'da olduğu dönemde örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u indirdiğini, Yenişarbademli'de ilçe imamlığı görevini yürüttüğünü, geçen yıl ise Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi imamlığı görevine getirildiğini itiraf etti. Bu yıl başlarında Antalya küçük bölge imamlığı görevi verilen şüphelinin halen bu sıfatla Afyonkarahisar ve Isparta'da faaliyetlerde bulunduğunu ilettiği öğrenildi.

Öte yandan şüpheli M.T'nin eşi T.T'nin de ByLock kullanıcısı olduğu ve hakkında yakalama kararı bulunduğu tespit edildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Furkan Yaman

29 Mayıs 2018 Salı 03:35

Bunların Başı, Hocaları FETOŞ tan öğrenmişlerdir eşcinselliği. Topaç FETO

Aktif Vatandaş

27 Mayıs 2018 Pazar 22:02

İmamlık derken sözde imamlık demelisniz aksi halde bizim camii hocası imam ve müezzinlerimiz diyanet personelleri bu pislikler ve sizin yanlış haber metni düzenlemeniz yuzunden onlara zarar veriyor ve yanlış bir algı yaratılıyor. Lütfen bu metni düzenleyin

Hamdi Alyuvar

27 Mayıs 2018 Pazar 20:17

hem de ne......

Misafir

27 Mayıs 2018 Pazar 19:54

Tüh Pislik seni Allah belanı versin okurken midem bulandı birde dindar olarak geçinmiş pislik

Siz varya..

27 Mayıs 2018 Pazar 12:35

Şerefsizsiniz....tek kelimeyle

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR