16 Nisan 2024 Salı

Erhan Kalan Hayatını kaybetti

Erhan Kalan Hayatını kaybetti

Isparta

Uzun yıllar Türk İş Konfederasyonuna bağlı Haber İş Sendikası'nın temsilciliğini yürüten Erhan Kalan dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti 

Uuzn süredir tümör tedavisi gören Erhan Kalan, Telekom'un özelleştirilmesi sürecinde özelleştirmeye karşı sendikal mücadele ile gündeme gelmişti.

Telekomdan emekli olmasının ardından AK Parti'den Belediye Meclis Üyeliğine aday oldu. Daha sonra AK Parti ile yollarını ayıran Erhan Kalan, Abdüllatif Şener'in kurduğu Türkiye Partisi'nin İl Başkanlığı görevini üstlendi. 

Yakalandığı beyin tümörü rahatsızlığının ardından uzun soluklubir tedavi süreci yaşayan Erhan Kalan, bu süreç içerisinde yakın bir zamanda eşini kaybetmişti.

İki çocuk babası Erhan Kalan, dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Kalan'ın cenazesi yarın  (7 Aralık Pazar) ikindi namazınamüteakip Mimar Sinan Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

reşat koyak

09 Aralık 2014 Salı 10:10

mekanın cennet olsun. çok iyi bir insandı. allah yerinde dinlendirsin

osman başpınar

08 Aralık 2014 Pazartesi 09:01

abilerin en iyisi nur içinde yat,mekanın cennet olsun.başta kalan ailesi ve telokam ailesinin başı sagolsun.

meral tatar

08 Aralık 2014 Pazartesi 11:52

onları tanıyalı çok olmadı daha önce tanışabilmiş olmayı çok isterdim. eşi de kendisi de dünya iyisi insanlardı. böyle güzel bir aile görmemiştim. o güzel insanlığınızın hürmetine mekanınız cennet olsun inşallah.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR