25 Nisan 2024 Perşembe

Erdoğan'dan okullar ile ilgili açıklama

Erdoğan'dan okullar ile ilgili açıklama

Isparta

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi. Başkan Erdoğan, okullarla ilgili açıklama yaptı.

Başkan Erdoğan açıklamasında, ''Ana okulları ve kreşler açılacak, diğer öğretim kademeleriyle ilgili süreç daha sonra belirlenecektir.'' ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sıtkım sıyrıldı

18 Mayıs 2021 Salı 17:31

apolit........ bilim kurulu diye birşey varmı kendini çalıp oynuyor bilim kurulu olsa dünyada salgınla mücadelede en geri ülke olurmuyduk kafasına göre işte aç kapa artema GERÇEK BİLGİ VEREN DOKTORLAR HAKKINDADA SORUŞTURMA AÇIYOR OLAY BU BİDE DOKTORLUK PAYESİ ALSA OLCAKTA

Apolit

18 Mayıs 2021 Salı 15:17

bilim kurulunun haberi yokmuş Prof.Dr. Pınar hanım söyledi. Hayırlı işler

YETER ARTIK

18 Mayıs 2021 Salı 13:01

600 vekil ve bakan var saglık konusunu rte bilgi verir milli egitim rte haber verir esnaf müjdesi rte haber verir sokaga çıkma yasagı vs içişleri var ama rte haber verir kaç çocuk yapılacak rte bildirir peki kapatın bakanlıkları vekillikleri padişahlık gelmiş zaten tek başına inanılmaz hırs ve kinle devlet yönetsin artık tv açmaya korkuyorum bıktım bu yüzü görmekten yetmiyor gibi bide şükrü başkan ATATÜRÜN YANINA HÜKÜMETE RESMİNİ ASIYOR BAYRAM DİYE 19 MAYISLA NE ALAKASI VAR ACABA

Boş muhabbet

17 Mayıs 2021 Pazartesi 23:43

Boş muhabbetten başka birşey degil

Haklar ve özgürlükler

17 Mayıs 2021 Pazartesi 20:58

Öğetmenler okulda dursun, pozitif olmayan çocuklar okula gitsin. Yalnız aşılı olmak şart. Evlerde öğretmen esir, öğrenci esir. Aşı diyom aşı.

Vatandaş

17 Mayıs 2021 Pazartesi 20:21

Ne boş haber yapıyorsunuz ya. Dün meb duyurdu zaten ekstra bir şey yok ki

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR