29 Mart 2024 Cuma

ERDOĞAN'DAN BAHÇELİ'YE: HADDİNİ BİL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Görmez'e istifa et diyen Bahçeli'ye "Sen kimsin önce haddini bil" diye cevap verdi.

Isparta

Ankara'da Hacı Bayram-ı Veli Camii çevre düzenlemesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e tepki gösteren Bahçeli'yi eleştirdi.

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'nda kullanılan makam araçlarından birini Mehmet Görmez'e tahsis etmesinden sonra Görmez'e istifa çağrısında bulunan Bahçeli'ye kızan Erdoğan, "Sen kimsin ya, önce haddini bil" dedi:

"ÖNCE HADDİNİ BİL"

"Diyanet işlerinin altında bir tane Mercedes varmış.330 bin liralık Mercedes. Bunların hepsinin altında var. Bunların çocukları İngiltere'de Kıbrıs'ta okuyor. Bunlar günlerce Diyanet'i yıpratmaya çalıştılar.Diyanet işleri Başkanı da bunu iade etti. haberim olsa sakın böyle bir şey yapma derdim, kanıma dökündü. Sayın başkan ben cumhurbaşkanlığı makamındaki zırhlı Mercedeslerden o makama tahsis edeceğim dedim. Ve tahsis ettik. Şimdiçıkmış Bahçeli ne diyor. Ya istifa et ya bu arabayı iade et, sen kimsin ya önce haddini bil. Bizim ecdadımız ne der biliyor musun?"

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları; Kabe Arabın olsun bize Çankaya yeter diyenler gerçek Ankara'yı hafızamızdan silmek istediler.Benim tarafım belli. Ben milletin tarafındayım. Şimdi kuru sıkı atıyorlar. Bu borçları biz ödedik. Bunlardan devraldık ve ödedik. Artık Ankara'da"insanı yaşat ki devlet yaşasın" diyen bir anlayış var. Kuru sıkıvaatlere kimse kanmıyor.

ALLAH'TAN KORKAN BUNU NASIL SÖYLER

Gazetenin biri çıkmış Gazze'ye yardım yapılmıyor diye. İnsan biraz utanır. Allah'tan korkan bunu nasıl söyler. Bizim ülkemizde yaptığımızhizmetlerle başa çıkamayanlar bu defa gözü dışarıya dikmişler. Neymiş? BizGazze'ye söz verdiğimiz yardımları yapmıyormuşuz... Allah'tan korkan, kuldanutanan bunu söylemez. Gazzeli bir yetimin elini tutan, gözlerine bakan,derdiyle hemhal olan birisi asla böyle bir şey söyleyemez. Biz her zaman, herdurumda Gazzeli kardeşlerimizin yanında olduk. İsrail'in yakıp yıktığı Gazze'nin imarı için, Filistinli kardeşlerimize destek için geçtiğimiz yıl tam76 milyon dolarlık yardımda bulunduk.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ak Ispartalı

28 Mayıs 2015 Perşembe 11:48

Simitçi kardeş bern Akparti 4 vekil çıkarcak deyon. Sen 3 vekil deyon. Sen nası akpartilisin ya. Senin gibilere çok kızıyorun. Bütün vekiller akparti olcak. Her yer akparti olcak. Diğer partilere gerek yok.

kocakurt

27 Mayıs 2015 Çarşamba 13:56

MHP nin durumu kötü.üzülüyorum.zaten pekte seçimden bir beklenti yok.daha ikinci adayı görmedim.seçimde ak parti ce chp yarışır.

YOK MU YETKİLİ

27 Mayıs 2015 Çarşamba 13:49

MHP DEN BİR YETKİLİ ÇIKSIN DA CEVAP VERSİN ..BU MHP BU KADAR SAHİPSİZ DEĞİL KARDEŞİMM..

EMEKLİ VATANDAŞ A

27 Mayıs 2015 Çarşamba 13:44

YORUM YAPAN ARKADAŞA KATILIYORUM.BİZİM DAİREDE DE MHP Lİ 2 TANE L...VUK VAR.DÜŞMAN BAŞINA ŞİMDİDEN LİSTE YAPIYOR. KENDİ KAFASINCA..EE NEYMİŞ MHP İKTİDAR OLURSA HERKEZİ SÜRECEKMİŞ KURUMDAN BAŞKA YERLERE... EE KİM ÇALIŞACAK KURUM DA KİMSE ÇALIŞMASIN SORUN DEĞİL.. İŞLER YÜRÜMEZ OZAMAN OLSUN YÜRÜMESİN..MHP İKTİDAR OLSUNDA.ZİHNİYET BU ÇÜNKÜ HİZMET ANLAYIŞI YOK.. BUNLARDA SADECE MHP İKTİDAR OLSUN BİZE YETKİ VERİLSİN.BİZDE HOŞUMUZA GİTMEYEN KİŞİLERİ SÜRELİM.ZİHNİYET BU.AMAN AMAN ALLAH KORUSUN MHP DEN

AAAA HHH

27 Mayıs 2015 Çarşamba 13:29

VAYY MHP NİN HALİNE... MHP Yİ HİÇ SEVEN YOK MU ??? YA ANLAMADIM YANİ SADECE BU HABERDE 10 YORUM VARSA 10 NU DA ŞİKAYETÇİ..HEP ŞİKAYET KARDEŞİM MHP DEN VE MHP Lİ BELEDİYEDEN KİMSE MEMNUN DEĞİL GİBİ GÖZÜKÜYOR..MESELA BEN MHP Lİ OLSAM BELEDİYENİN HİZMETLERİNİ YAZARIM .. DESTEK OLURUM..DEMEKKİ DEMEKKİ PARTİ İÇİN DE DE SIKINTILAR VAR.ALLAH BU GÜZEL ÜLKEM İÇİN HAYIRLI YÖNETİCİLERİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN VE VE DEVAM EDEN GÖREVLERİNİ SÜRDÜRSÜN İNSALLAH..

CHP 1 M.VEKİLİ

27 Mayıs 2015 Çarşamba 13:17

SİMİTÇİ LİK YAPIYOM.ISPARTADA..GÜNDE 10 KM KADAR YÜRÜYOM.YAKLAŞIK 2 BİN KİŞİ İLE KONUŞUYOM.AŞAGIDAKİ YORUMLARADA BAKARSANIZ MHP NİN İŞİ ZOR ISPARTADA NEDEN DERSENİZ MHPLİ ARKADAŞLARIMA SORUYORUM.MHP YE OY VERMEYECEKLERİNİ SÖYLÜYORLAR.DEVLET BAHÇELİ NE ZAMAN GİTTİ OZAMAN MHP OY VERCEZ DİYORLAR.HERKES BÖYLE DİYOR.BEN DE ŞAHSEN DEVLET BAHÇELİYİ SEVMİYOM.ISPARTA DA BENİM YAPTIĞIM ARAŞTIRMAYA GÖRE AK PARTİ 3 M.VEKİLİ CHP 1 M.VEKİLİ ÇIKARIR.ŞİMDİ MHP LİLER DERKİ SİMİTÇİ DİYE KÜÇÜMSEYEBİLİR.FARKETMEZ

mhp

27 Mayıs 2015 Çarşamba 13:04

MHP li belediyesini şikayet etmeye gerek yok..MHP li partiyi Isparta halkı seçti.. bilindiği gibi 7 haziran da seçim var.. hizmetlerini beğeniyorsan oy verirsin beğenmiyorsan tercih senin ama ben beğenmiyorum..dün belediyede gittim..bir işim vardı.maşallah bazı çalışanlar,, insanlara nasıl davranılır bilmiyorlar olsa gerek farlıydı..Isparta da o kadar kurum var..ama belediye farklı olsa gerek .bir daha belediyeye işim düşerse MHP den referans alıp gitmeyi düşünüyorum.

EMEKLİ VATANDAŞ

27 Mayıs 2015 Çarşamba 12:29

1 AY ÖNCE EMEKLİ OLDUM.KURUM ÖNEMLİ DEĞİL AMA EMEKLİ OLMASAYDIM CİNNET GEÇİRECEKTİM.KURUM DA MHP Lİ ARKADAŞIMIZ VARDI..HERKEZİN CANINA TAK DEDİRTİ.ZATEN ARKADAŞLARDA BUNU GÖRENLER DE ONA GÖRE OY KULLANACAKLAR..BU ZİHNİYET DEĞİŞMESİ LAZIM.KİMSE KRAL FARUK DEĞİL AMA ÇOĞU KURUMDA BÖYLE ANLATTIĞIM GİBİ KRAL FARUK SANAN İNSANLAR VAR...

SARI

27 Mayıs 2015 Çarşamba 12:20

EVET BEN ALKOL YÜZÜN DEN DARMADAĞIN OLDUM.ALKOL YÜZÜN DEN EŞİM MEMLEKETİNE GİTTİ.2 OĞLUM DAN BİRİ CEZAEVİNDE 1 OĞLUM İSE ANTALYA YA ÇALIŞMAYA GİTTİ.HEP BUNLARA ALKOL SEBEB OLDU.AŞŞAĞI DA Kİ ARKADAŞ DOĞRU YAZMIŞ HER 100 METREDE TEKEL BAYİİ VAR..DOĞRU..NEDENİ İSE EVİMİN YANIN DA ALKOL DÜKKANI VARDI..TEŞVİK EDİYORDU.HERGÜN ALKOL ALABİLİYORDUN ..AMA UZAKTA OLSA ALMA ŞANSIN OLAMAZ...BU YÜZDEN MHP YE KIZIYORUM...

TEK KELİME İLE

27 Mayıs 2015 Çarşamba 12:07

ALLAH RAZI OLSUN AK PARTİ DEN

allah korusun mhp yönetimin den

27 Mayıs 2015 Çarşamba 12:05

bu güzel ülkem mhp yi zamanın da gördü ve gördük..mhp yi denedi olmadı.... mhp fırsatı hiç düşünmeden tepti..mhp bu ülkeyi düşünseydi devlet bahçeli bırakıp gitmezdi..resmen istifasını sundu.hiç zahmet etmedi. hiç taşın altına elini koymadı..ama ak parti gecesini gündüzüne kattı.bu ülke için halada ellerinden geleni yapıyorlar..allah ak parti den ve sn.recep tayyip erdoğan dan razı olsun inşallah

571

27 Mayıs 2015 Çarşamba 11:41

sn.cumhurbaşkanım allah yardımcınız olsun inşallah..allah sizi korusun.

esnaf a destek

27 Mayıs 2015 Çarşamba 11:38

esnaf arkadaş güzel yorum yapmış MHP zamanın da anamız ağladı onu bilen yok ama ak partiden allah razı olsun ben 40 yıllık esnafım ..daha öncen den 2 sonranın hesabını yapamazdık şimdi ise 3 yıllık proğram yapabiliyorum..allah yardımcımız olsun..şuna çok iyi inanıyorumki .. bizlerimizin hayır duaları ak partiyi ayakta tutuyor...

mhp de anlayış bu

27 Mayıs 2015 Çarşamba 11:33

evet sadece 10 yılda Isparta belediyesinin izni ile Isparta da verilen alkol ruhsatlarının sayısını bilmiyoruz.belediye tarafın dan yapılan camii ise maalesef ama maalesef yok... Isparta da nerdeyse her 100 metre de alkol marketi var..gidin konyaya hadi bakalım bula biliyormusunuz mahalle araların da alkol market çünkü konya belediyesi ruhsat vermiyor.en doğrusunu yapıyor.onu da bırakın büyük vebali var...

kim acaba

27 Mayıs 2015 Çarşamba 10:27

Ağzına sağlık sn .tayip Erdoğan bey… mhp her seferinde miliyetçilik ten bahseder ama doğuda 21 tane ilimiz var.ondan haberi yok herhalde… mhp nin 7 haziran seçimi genel seçim değil gibi ama batı seçimi gibi gözüküyor.ya bakıyorum da başbakan 81 ilin hepsine gidiyor… siz niye gitmiyorsunuz…niye Sivas tan öteye gitmiyorsunuz.yoksa yoksa daha önceki söylene sözlerden olsa gerek doğu ya gidemiyorsunuz.evet kimin milliyetçi olduğu ortada….

esnaf

27 Mayıs 2015 Çarşamba 10:25

2001 yılında mhp ve devlet bahçeli hükümetinde... iş yerimi kapatmak zorunda kaldım.2001 yılında devlet bahçeli hiç bu ülkeyi düşünmeden istifa etti.olan bu güzel ülkeme oldu.ama halada utanmadan insanlarla ve seçmenle dalga geçer gibi vaadlerde bulunuyorlar..ama mhp yi bilen biliyor.mesela mhp li ısp.belediyesi sadece şehir içi trafiği allak bullak… halada belediye harekete geçtiği yok..işte mhp nin hizmet anlayışı bu balık baştan….

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR