19 Nisan 2024 Cuma

ERCAN SON YOLCULUĞA UĞURLANDI...

Antalya'da intihar eden özel güvenlik görevlisi 32 yaşındaki Gökhan Ercan, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde toprağa verildi.

Sağlık

Antalya'da intihar eden özel güvenlik görevlisi 32 yaşındakiGökhan Ercan, Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesinde toprağa verildi. Cenazetörenine, Sedat Peker'in 'sağ kolu' olduğu iddia edilen babası Önder Ercan,Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz katıldı.

 

Edinilen bilgiye göre Antalya'da bir deri mağazasındagüvenlik görevlisi olarak çalışan 32 yaşındaki Gökhan Ercan'dan 5 günden haberalamayan yakınları polise bilgi verdi. Fener Mahallesi 1995 Sokak'taki AsturSitesi A8 Blok zemin kata gelen polis, açık pencereden Gökhan Ercan'ın yerdehareketsiz yattığını ve kan izleri olduğunu gördü. Savcının talimatıyla kapısıkapalı olan evin penceresindeki korkuluklar itfaiye yardımı ile kesilerek içerigirildi. Tabancayla intihar ettiği belirlenen Ercan'ın cenazesi, Antalya AdliTıp morgunda yapılanan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Isparta'nınŞarkikaraağaç ilçesine götürüldü.

 

Evli ve 1 çocuk babası Gökhan Ercan'ın cenazesine; Ergenekondavasında 10 yıl hapis cezası verilen, 10 Mart 2014 tarihinde özel yetkilimahkemelerin kararlarına ilişkin yasa değişikliği ile 5 yılı aşkın tutuklulukhali göz önünde bulundurularak tahliye edilen ve 2008 yılında tutuklandığıŞafak operasyonundan bu yana Balıkesir Cezaevi'nde bulunan babası Önder ErcanÖzel izinle, Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker, Sivasspor Başkanı MecnunOdyakmaz ve yakınları katıldı.

 

Ercan'ın cenazesi, Şarkirakaağaç'ın Kale Mezarlığındatoprağa verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

senaf

31 Temmuz 2014 Perşembe 01:04

allahrahmet eylesin allah yakınlarınada sabırversin kapri cennet olsun

Salih

30 Temmuz 2014 Çarşamba 20:10

Allah rahmet eylesin,Allah yakınlarına sabır versin,,,genç yaşta ,,,tanımasamda üzdün bizi kardeşim bir hemşeri olarak..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR