05 Mayıs 2024 Pazar

Türbedeki yardım kasası hırsızlığı kameralara yansıdı

Türbedeki yardım kasası hırsızlığı kameralara yansıdı

Isparta

Isparta’da bulunan bir türbenin içerisindeki yardım paralarını çalan şahıslardan R.U. sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlık, 16 Nisan tarihinde Isparta’nın Eğirdir ilçesinde bulunan Şeyh Muslahaddin Türbesi’nde meydana geldi. Yardım paralarının toplandığı kasadan 8 Bin liranın çalındığını fark eden Yeşilada Mahalle Muhtarı Şükriye Kılınç, durumu polise bildirdi. Ekiplerin yaptıkları kamera incelemelerinde Ş.Y. ve suça sürüklenen çocuk R.U.'nun hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlendi. Çalışmalarını titiz şekilde sürdüren polis ekipleri Ş.Y.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ş.Y. tutuklandı. R.U.' ise dün yakalanarak gözaltına alındı. 

R.U. bugün sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Öte yandan hırsızlık anı türbenin güvenlik kamerasına yansıdı.

İŞTE O ANLAR:

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

21 li

25 Nisan 2024 Perşembe 08:18

eğer memlekette çok kamara var ise o toplumlar sorunlu toplumlardır.EĞER ÇOK KAMARA OLMASINA RAĞMEN İŞLENEN SUÇLAR.KISA ZAMANDA BULUNMUYORSA yine ülkede ğörevini yerine ğetirmeyenlerin vebalı vardır.eğer aleni HAİNLER BİLİNİYOR BİLİNDİĞİ HALDE ALIŞVERİŞ EDİLİYOR İSE,SOFRALARINA ALINIYOR İSE,KARDEŞÇE ĞEÇİNİLİYOR İSE HAİNLERİN HAİN OLDUĞU KADAR DEVŞİRMELERİNDE SUÇU VARDIR.EĞER IRKÇILIK YAPILIYOR İSE BU YABANCI,O YABANCI,ŞU YABANCI,ONLAR YABANCI DİYE DIŞLANIYOR İSE TOPLUMLAR BEDEL ÖDER

Durumumuz çok vahim

24 Nisan 2024 Çarşamba 18:52

Bu türbecilik nedir ya???insanlar işsiz,fakir insan çok.. Komşusu ac iken,kendi tok yatan bizden değildir buyurmuş hz,muhammed(sav)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR