15 Mayıs 2024 Çarşamba

Yeni Başkan Daldal oldu

Yeni Başkan Daldal oldu

Isparta

Isparta Diş hekimleri odasının 14.Olağan Genel Kurul toplantısı hafta sonu yapıldı.

Isparta Diş Hekimleri Odasının 14. Olağan Genel Kurulu hafta sonu yapıldı. Cumartesi günü gündem maddelerinin görüşülüp oylandığı Genel kurul, Pazar günü yönetim kurulu ve diğer organların seçimi ile sona erdi. Tek liste ile gidilen seçimde Başkan Dt. Gülşen Uluçay görevi Dt. Aşkın Daldal’a bıraktı. Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Recep Naim Şenyurt, Gülşen Uluçay, Süleyman Şen ve Hasan Ali Savaş. Yeni yönetim bu hafta içerisinde mazbatasını aldıktan sonra kendi arasında görev bölümü yapacak.

Isparta Diş hekimleri odasının yeni Başkanı Dt. Aşkın Daldal kongreyi ve yeni dönemi değerlendirdi. “Ekip olarak birlikte götürdüğüm görevi yine birlikte götüreceğiz, Türk Diş hekimleri birliğimiz ile birlikte Diş hekimlerimizin çalışma şartlarının daha iyi hale getirilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Bu süreçte bizlere güvenen ve destekv eren tüm meslektaşlarıma şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyor, kongremizin meslektaşlarımıza ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandas

30 Nisan 2024 Salı 11:26

Daldal önce dış hekimligini düzgünce yapsinda ondan sonra başkan olsun. En iyisi buysa Isparta daki diş hekimlerinin vay Isparta linin haline.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR