19 Mart 2024 Salı

En azından 2019’a kadar Ankara’dayım, kapımız sizlere açık

En azından 2019’a kadar Ankara’dayım, kapımız sizlere açık

Siyaset
Isparta’da yenilenen taksilerin sunum törenine katılan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Bu yaşayan bir organizma, her zaman yeni ihtiyaçlar ortaya çıkacaktır. Bu noktada yeni ihtiyaçlar ortaya çıktıkça en azından 2019’a kadar hala Ankara’dayım, kapım her zaman sizlere açıktır” dedi.
 
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Özel Tüketim Vergisi Kanunu kapsamında yenilenen taksilerin hizmete sunum törenine katıldı. Törende konuşan Bilgiç, “Esnafımız ve ahilik kültürü bu ülkenin en temel taşlarından, en önemli kurumlarından birisi. Bizlere düşende Ankara’da onların sorunlarının ve taleplerinin takipçisi olmak. Ülkemiz için güzel bir hizmet oldu. Isparta’da daha konforlu, daha güvenli araçlarla şoför esnafımız halkımıza hizmet edecekler. Sayın başkanımızın da söylediği gibi bu yenilenme şehrin görüntüsü açısından da çok önemli. Eskiyen araçlar konforu bir tarafa bırakırsak güvenlik açısından da büyük sıkıntı yaratıyor. Rabbim bu yeni araçları esnafımıza kazasız belasız kullanmayı nasip etin. Tüm esnafımıza ve ailelerine hayırlı uğurlu olsun, bereketli, bol kazançlar elde etmelerini diliyorum. Esnafımızın mutlaka pek çok sorunu var. Biz esnafımızı desteklemek için pek çok düzenlemeler yaptık. Yasal düzenlemeler, krediler, borç yapılandırmaları, faizlerin ortadan kaldırılması gibi. Ama bu yaşayan bir organizma, her zaman yeni ihtiyaçlar ortaya çıkacaktır. Bu noktada yeni ihtiyaçlar ortaya çıktıkça en azından şimdilik 2019’a kadar Ankara’dayım, kapım her zaman sizlere açıktır” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ye kurkum ye!

27 Mayıs 2017 Cumartesi 18:47

Araba almakla tuvalet kağıdı almak aynı şey ve ıkısı de ozel tuketım oyle mi? Hala bu ötv ye ses cıkarmayan bır toplum var! Demek ki hoşuna gıtti milletin bu kzk!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR